Teren de Împământare Argint Bumbac Anti Static Plat cearsaf de Pat cu Dimensiuni Duble,Complet,Regina,Regele,utilizarea pentru Copii și adulți Somn bun Teren de Împământare Argint Bumbac Anti Static Plat cearsaf de Pat cu Dimensiuni Duble,Complet,Regina,Regele,utilizarea pentru Copii și adulți Somn bun Teren de Împământare Argint Bumbac Anti Static Plat cearsaf de Pat cu Dimensiuni Duble,Complet,Regina,Regele,utilizarea pentru Copii și adulți Somn bun Teren de Împământare Argint Bumbac Anti Static Plat cearsaf de Pat cu Dimensiuni Duble,Complet,Regina,Regele,utilizarea pentru Copii și adulți Somn bun Teren de Împământare Argint Bumbac Anti Static Plat cearsaf de Pat cu Dimensiuni Duble,Complet,Regina,Regele,utilizarea pentru Copii și adulți Somn bun Teren de Împământare Argint Bumbac Anti Static Plat cearsaf de Pat cu Dimensiuni Duble,Complet,Regina,Regele,utilizarea pentru Copii și adulți Somn bun

Teren de Împământare Argint Bumbac Anti Static Plat cearsaf de Pat cu Dimensiuni Duble,Complet,Regina,Regele,utilizarea pentru Copii și adulți Somn bun

185.82lei
In stoc
e88648

Numărul De Model: Conductoare
Dimensiune: Crib/Toddler , Twin , Twin XL , Full , Queen , King
Stil: Argint Bumbac
Funcția: Anti Static Naturali De Cura
Model Tip: Carouri
Suplimentare: Cu un cablu (conexiune prin cablu) 4meters
Performanta: bun pentru sanatatea ta !
culoare: Alb
Grupa De Vârstă: Adulți
Greutate: within 1kg/1piece
Model produs: Conductoare Plate Foaie De Pat
model: Nealbite
Material: argint fibre tesatura de bumbac
Clasa: Clasa A
Tip: Foaie De Plat
Tesatura Conta: 40
Numele produsului: Teren De Împământare Anti Static Plat, Lenjerie De Pat
Utilizare pentru: pat
Ambalare: Ambalate individual /bucata
Numărul De Thread: 140t
Nume De Brand: Conductoare

 • Pământ Pământ Argint Bumbac Anti Static Plat cearsaf de Pat cu Dimensiuni Duble,Complet,Regina,Regele,utilizarea pentru Copii și adulți Somn bun

  Numele produsului

  Teren De Împământare Anti Static Plat, Lenjerie De Pat

  Model Produs

  Conductoare Plate Foaie De Pat

  Material

  argint fibre tesatura de bumbac

  Culoare

  Alb

  Funcția

  Anti Static Naturali De Cura

  Performanta

  bun pentru sanatatea ta !

  Ambalare

  Ambalate individual /bucata

  Utilizare pentru

  pat

  Dimensiune

  Pătuț/Toddler , Duble , Twin XL , Complet , Regina , Regele

  Suplimentare

  Cu un cablu (conexiune prin cablu) 4meters

  Pământ vindeca

  Argint foi și cablurile pot fi conectate la pământ și corpul uman pentru ioni negativi de transmisie pentru cura naturala.

  Dimensiune dimensiune dimensiune detalii(inch) detalii Dimensiuni (cm)

  Pătuț/Toddler

  27" x 52"

  68.58cmx132.08cm

  Twin

  38" x 75"

  96.52cmx190.5cm

  Twin XL

  38" x 80"

  96.52cmx203.2cm

  Plin

  53" x 75" 134.62cmx190.5cm

  Regina 60" x 80" 152.4cmx203.2cm

  Regele 76" x 80" 193.04cmx203.2cm "Dimensiunea măsurată prin noi înșine, uneori are unele erori, dar întotdeauna în decurs de 3 cm."

  Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.Notă: 1. Nu putem să accepte schimbul de informații cu caracter personal sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat. 2. Nu putem trimite comanda, dacă nu ați scrie numărul de telefon și codul poștal.

  1. Feedback-ul pozitiv (5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să lăsându-ți timp feedback-ul pozitiv și 5 stele 2. Dacă nu mulțumit de produsele noastre,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ,vă garantăm vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. 1.Dacă aveți orice întrebare sau nevoie de ajutor,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!vă mulțumesc! 2.Vom încerca să răspundă cât mai repede posibil.Vom bucuroși să răspundă la orice întrebare pe care o ai!Compania noastra este Funcțional Sănătos Furnizor de Soluții, Produce în Principal Funcționale Produs Sănătos. 1.Anti Radiatii Tesatura,Material Conductor,Material Antibacterian, Ecranare Electromagnetică Material Etc. 2.Anti Radiatii Perdele, EMF Îmbrăcăminte, RFID Blocking Sac,Anti Radiatii Plasă de Țânțari Etc. 3.Anti static Pedepsit față de Pernă, Anti-static Pedepsit Plat, lenjerie de Pat, Anti-static Pedepsit Mat, Anti-static Pedepsit Cearceaf.Poate iti place:

  Etichete: pământ foaie, fix de dormit foi, de legare la pământ foi, pamantul plat, sol foaie de cort, împământare foaie de legare la pământ en-gros, împământare foaie de legare la pământ dublă, leander lenjerie de pat, de legare la pământ foaie de material, complet lenjerie de pat.

 • Recenzii (2)

  • Korbikov Yanok

   good price and service

  • Redsettt

   Serh gut. Thank you from Germany!

  Scrie o recenzie

Produse similare