6pcs Oțel Carbon Săgeți Puncte de tir cu Arcul cu vârful lat Arc Săgeată de Vânătoare Sfaturi de Fotografiere Țintă Arrowhead pentru Recurve&arc& 6pcs Oțel Carbon Săgeți Puncte de tir cu Arcul cu vârful lat Arc Săgeată de Vânătoare Sfaturi de Fotografiere Țintă Arrowhead pentru Recurve&arc& 6pcs Oțel Carbon Săgeți Puncte de tir cu Arcul cu vârful lat Arc Săgeată de Vânătoare Sfaturi de Fotografiere Țintă Arrowhead pentru Recurve&arc& 6pcs Oțel Carbon Săgeți Puncte de tir cu Arcul cu vârful lat Arc Săgeată de Vânătoare Sfaturi de Fotografiere Țintă Arrowhead pentru Recurve&arc& 6pcs Oțel Carbon Săgeți Puncte de tir cu Arcul cu vârful lat Arc Săgeată de Vânătoare Sfaturi de Fotografiere Țintă Arrowhead pentru Recurve&arc& 6pcs Oțel Carbon Săgeți Puncte de tir cu Arcul cu vârful lat Arc Săgeată de Vânătoare Sfaturi de Fotografiere Țintă Arrowhead pentru Recurve&arc&

6pcs Oțel Carbon Săgeți Puncte de tir cu Arcul cu vârful lat Arc Săgeată de Vânătoare Sfaturi de Fotografiere Țintă Arrowhead pentru Recurve&arc&

49.84lei 34.89lei
In stoc
e803

Numele: Vârfuri de săgeți
Nume De Brand: huntingdoor
Tir cu arcul: Varfuri de vanatoare
Origine: NC(de Origine)
Numărul De Model: 0314
Utilizare pentru: de vânătoare,tir
Utilizarea: Vânătoare
Tip: Fir
Material: Oțel Carbon
Lungime: 63mm
Greutate Netă: 9g

 • 6pcs Oțel Carbon de tir cu Arcul cu vârful lat Arc de Vânătoare de Capete de Săgeată de Fotografiere Țintă Arrowhead pentru tir cu Arcul, Vânătoare parametrii de Produse: 1.Nume:tir cu Arcul 2 varfuri de vanatoare.Lungime:63mm 3.Net greutate:9g 4.Material:otel Carbon 5.Tip:Șurub Filet Varfuri De Vanatoare:

  Noi oferim diferite cereale și diverse forme pentru cerințele dumneavoastră,includ:

  100grain,135grain ,148grain, 150grain, 160grain ,175grain.

  Puteți alege în funcție de cerințele dumneavoastră

  Săgeată sfaturi Caracteristică:

  1. Vârful de Săgeată este fabricat din metal de înaltă calitate material foarte durabil și ascuțit.

  2. Pe varfuri de vanatoare oferă un scurt profil cu mai puțin suprafata lamei pentru superior.

  3. De zbor și de maximă acuratețe ,chiar și la viteze mari.

  4. Potrivit pentru toate tipurile de săgeți tir cu arcul.

  Etichete: cap de săgeată hunt, tir cu arcul femeie, tir cu arcul, tolba, arcul tradițional longbow, săgeată de arbaletă, tiger, trage țintă, blană de vulpe albastră haină, tir cu arcul săgeată restul, arrowhead.

 • Recenzii (3)

  • Matthewpotter19

   Didnt send out item, or contact me. Got refund.

  • Chaosgurlie18

   ok,ras

  • Negoda1984

   The lace/Broadheads have all 145grains +-0,6grs. The diameter fits snugly on CA. 7,8mm arrows, but also on 8,8mm crossbow arrows… Is OK… The quality, well, you can not so often somewhere reins shooting, then is the lace way, canceled. But for daily use to target you are indeed not intended. I tell time. Am satisfied for the price.

  Scrie o recenzie

Produse similare