5X Bateria se Montează pentru MILWAUKEE M18 18V Depozitare Suport Raft Rack Stand Sloturi cu Foarte Rezistent, de Calitate 5X Bateria se Montează pentru MILWAUKEE M18 18V Depozitare Suport Raft Rack Stand Sloturi cu Foarte Rezistent, de Calitate 5X Bateria se Montează pentru MILWAUKEE M18 18V Depozitare Suport Raft Rack Stand Sloturi cu Foarte Rezistent, de Calitate 5X Bateria se Montează pentru MILWAUKEE M18 18V Depozitare Suport Raft Rack Stand Sloturi cu Foarte Rezistent, de Calitate 5X Bateria se Montează pentru MILWAUKEE M18 18V Depozitare Suport Raft Rack Stand Sloturi cu Foarte Rezistent, de Calitate 5X Bateria se Montează pentru MILWAUKEE M18 18V Depozitare Suport Raft Rack Stand Sloturi cu Foarte Rezistent, de Calitate

5X Bateria se Montează pentru MILWAUKEE M18 18V Depozitare Suport Raft Rack Stand Sloturi cu Foarte Rezistent, de Calitate

91.46lei 56.70lei
In stoc
e795

Origine: NC(de Origine)
Certificare: NICI unul
Tip Accesoriu: Acumulator accesorii

 • 1. Bateria este ușor de utilizat și ușor de utilizat

  2. Bateria este foarte durabil

  3. Acest produs este realizat din materiale de inalta calitate.

  4. Încărcați acumulatorul în 1 oră sau mai puțin pentru a minimiza timpii morți

  Caietul de sarcini:

  Culoare:Negru

  Material:plastic

  Conținutul Pachetului:

  5x Bateria se Montează

  Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

  Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  [ Transport ]

  1. Toate elementele vor fi livrate în termen de 6 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

  2. Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.

  3. De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

  4. Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.

  Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.

  [ Feedback ]

  Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.

  Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți.

  dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

  [ Contactați-Ne ]

  9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de sâmbătă.

  biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.

  Misiunile Noastre:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.

  2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui.

  3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

  Etichete: acumulator milwaukee, acumulator milwaukee m18, milwaukee tool, m12 pcb, DeWALT, milwaukee m18, suport de baterie makita, Compartimentul bateriei, capcana, milwaukee.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare