220V 55800mAh Baterie Li-ion Acumulator Electric Suflantă Suflantă Electrică Calculator Curat de Praf Aspirator Suflanta de Aer Instrument de Putere 220V 55800mAh Baterie Li-ion Acumulator Electric Suflantă Suflantă Electrică Calculator Curat de Praf Aspirator Suflanta de Aer Instrument de Putere 220V 55800mAh Baterie Li-ion Acumulator Electric Suflantă Suflantă Electrică Calculator Curat de Praf Aspirator Suflanta de Aer Instrument de Putere 220V 55800mAh Baterie Li-ion Acumulator Electric Suflantă Suflantă Electrică Calculator Curat de Praf Aspirator Suflanta de Aer Instrument de Putere 220V 55800mAh Baterie Li-ion Acumulator Electric Suflantă Suflantă Electrică Calculator Curat de Praf Aspirator Suflanta de Aer Instrument de Putere 220V 55800mAh Baterie Li-ion Acumulator Electric Suflantă Suflantă Electrică Calculator Curat de Praf Aspirator Suflanta de Aer Instrument de Putere

220V 55800mAh Baterie Li-ion Acumulator Electric Suflantă Suflantă Electrică Calculator Curat de Praf Aspirator Suflanta de Aer Instrument de Putere

343.35lei 226.62lei
In stoc
e73877

Numărul De Model: Suflanta
Utilizare: DIY acasă
Certificare: NICI unul
Nume De Brand: Drillpro
Origine: NC(de Origine)

 • Nume: Acumulator Portabil De Aer Suflanta De Vid

  Caietul de sarcini:

  Culoare: Galben

  Material: ABS shell

  Dimensiune: 52 x 15.5×21cm / 20.5×6.1×8.3"

  Tip baterie: 128vt, 198vt, 228vt

  Capacitate baterie: 35800mAh, 45800mAh, 55800mAh

  Tensiune de încărcare: 220V

  Viteza nu-sarcină: 11000-19000r/min

  Caracteristică

  - 2-IN-1 Sistem: este o suflantă dar, de asemenea, un vid.

  - Domeniul de aplicare: Desprafuire a motorului de automobile, de îndepărtare a prafului în caz de calculator, suflare de pe filtrul de reziduuri, suflare departe metal resturi de mașini-unelte, suflare rumeguș, de curățare de uz casnic și îndepărtarea prafului, mâner umed și frunze uscate în curte, etc.

  - Motor fără perii oferă instrument cu mai mult run-time, mai mult cuplu si mai multa putere, mai putin uzura, prelungirea duratei de viață a instrumentului.

  - ABS Coajă, care are bune proprietăți de izolare și nu este afectată de temperatură, umiditate, și frecvența, și poate fi folosit în cele mai multe medii.

  - Viteza infinit variabila comutator: puteți regla viteza aerului la va.

  - Cauciuc moale conducta de colectare: suficient de Flexibil pentru a pătrunde adânc în spațiul îngust și pentru a evita zgârierea contact.

  - Spirala cu Palete: Ieșiri vânturi puternice.

  - Compact și Non-alunecare Mâner Design: Pentru o mai bună aderență, și de a face operarea mai ușoară.

  Pachetul inclus:

  1 x Suflantei

  2 x Baterie

  1 x Încărcător

  1 x Sac de Colectare a Deșeurilor

  (Distribui adaptor în funcție de țară.)

  Notificare:

  1. Vă rugăm să permiteți-1-5mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

  2. Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

  / Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

  Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  Etichete: suflanta de zăpadă, suflanta de aer pentru pc, Suflanta De Aer, computer portabil suflanta de praf, suflantă de încălzire, acumulator suflante de aer, unghiul de impact wrench, computer portabil aspirator, larga de utilaje de deszăpezire, vintage foc suflantei.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare