Ecran complet pentru Samsung Galaxy J3 2017 SM-J330F-TFT-Fara Cadru de Aur Ecran complet pentru Samsung Galaxy J3 2017 SM-J330F-TFT-Fara Cadru de Aur Ecran complet pentru Samsung Galaxy J3 2017 SM-J330F-TFT-Fara Cadru de Aur Ecran complet pentru Samsung Galaxy J3 2017 SM-J330F-TFT-Fara Cadru de Aur Ecran complet pentru Samsung Galaxy J3 2017 SM-J330F-TFT-Fara Cadru de Aur Ecran complet pentru Samsung Galaxy J3 2017 SM-J330F-TFT-Fara Cadru de Aur

Ecran complet pentru Samsung Galaxy J3 2017 SM-J330F-TFT-Fara Cadru de Aur

136.76lei
In stoc
e72542

Element Stare: Noi
Ecran Tactil De Tip: Ecran Capacitiv
LCD Kit: Da
Origine: ES(Origine)
Certificare: CE

 • Este imperios necesar de a pre-test, fără de asamblare finală, fără a utiliza adeziv, doar prin conectarea cablurilor, ca în caz de defect din fabrică, acesta va fi înlocuit în termen de 48 de ore.

  Observa | Lucruri să ia în considerare atunci când de montare:

  Pe ecranele compatibile, luminozitatea nu este identic cu originalul.

  Ecran în funcție de producător poate avea un albastru, galben, roz sau alb de cerneală.

  Aceasta nu aduce instructiuni de montaj astfel că este un element de magazine specializate.

  Dacă este necesar pentru instalare, vom oferi în kit de montaj, adeziv, precum și.Dacă ecranul are pre-aplicat adeziv, adeziv lichid în fotografie nu vor fi furnizate ca nu este necesar și dacă este să fie aplicat acest lucru poate duce la asamblarea incorectă.

  Instrumentele oferite sunt basicas, unele modele pot avea nevoie de un instrument special, care setul nu include.

  ARTICOLUL FRAGILE : vă sfătuim că acestea sunt articolele fragile, care ar trebui să fie manipulate cu grijă atunci când editarea, dacă nu, ajung de rupere.Cristalul este foarte slab, și cu simple sub presiune, daca nu du-te cu atenție, puteți rupe.Începe să fie greu odată montat și are o bază solidă în spate.Totuși, un ecran compatibil este întotdeauna o să fie mai fragil decât un original.

  GROSIME : TFT display, care este specificat in titlu, sunt întotdeauna mai groase și au o rezoluție mai mică, deci este esențial să aibă cunoștințe tehnice pentru instalarea, nu este suficient pentru a lua off, curat și inserați codul.Daca faci este să cureți și lipirea din punctul nostru de vedere nu sunt un tehnician, uneori intermediar cadru ar trebui să fie eliminate, etc. Pentru a face o instalare corecta.

  Noi nu oferim tutoriale, sau de asamblare sfaturi.Dacă nu sunteți sigur cum de a monta, puteți utiliza nostru pick-up, reparații și servicii de livrare.Puteți cere întotdeauna ne despre prețuri, dar pentru o estimare, aceasta poate varia între 30 și 40 de euro.

  Pre-aplicat adezivi de la spate pe cadru ecrane

  Deși adeziv pot apărea în fotografie, pre-aplicat benzi, acest lucru depinde foarte mult de mulțime.Fotografia este unul generic și nu poate avea ca adeziv.

  CHIUVETA DE LUMINĂ

  Pe ecranele compatibile, care transporta 3 butoane în partea de jos, mai ales la BQ și Xiaomi, radiatorul nu este prezent, deși se arată foto.Acest lucru face ca butoanele de lumină într-un non-uniform.Chiuveta este eliminat din vechiul ecran și a pus pe cel nou înainte de montare.

  Puncte de presiune | Umbre

  Dacă după un asamblare, pe ecran se afișează punctele de presiune definit ca o schimbare de culoare, este din cauza la o instalare săraci.Spatele nu a fost curățat în mod corespunzător, sau acolo este un surub care face presiune, sau îndoit șasiu.Un șasiu, carcasă, care este îndoit, deși 1MM, pentru o rigide de sticlă este suficient pentru a crea un punct de presiune care își schimbă culoarea pe fundal alb la galben, apoi negru, atunci când pe ecranul lcd se oprește de lucru.A nu se confunda acest lucru cu un pixel mort, care este un defect din fabrică, care este abia vizibil pe fundal alb.

  ASPECTUL

  Acestea sunt articolele dedicate pentru servicii tehnice, și nu transporta o cutie dedicat pentru vânzare, cum ar fi un parfum.Când vine vorba de articole dedicate pentru servicii tehnice, acestea nu sunt de gând să arate la fel ca un articol dedicat consumului, pentru public.Deși acestea par a fi utilizat de către detras, ca un ecran care poartă niște metereze în spate, acolo unde se potrivește de locuințe, aceasta nu înseamnă că ele sunt folosite elemente.Nu să acorde o atenție la o parte nu vezi în interiorul telefonului.

  REFERINȚE

  Atenție deosebită ar trebui acordată de referință, care este plasat pe LCD cablu flex dacă ecranul model este pentru un brand ca BQ sau Huawei.După introducerea o referință diferite, se oprește de lucru sau direct nu se aprinde.Din păcate, pentru acest tip de eșec de către client, nu ne asumăm responsabilitatea.Dacă nu știi de referință care ar trebui să alegeți, ar trebui să contactați înainte de a face achiziția.

  【Modelo compatibil】 La pantalla es perfectamente compatibil.No puede ajustarse o otros modelos. 【Garantia de calidad】 100% verificado tres veces para cada pantalla de reemplazo antes del envío para garantizar una respuesta rápida y una pantalla de alta obținut en cada pantalla. 【Función】 El digitalizador de pantalla se utiliza para reparar y reemplazar su pantalla táctil agrietada, dañada, defectuosa o severamente dañada.También resuelve problemas de visualización, píxeles muertos, grietas de pantalla y colores defectuosos.

  Etichete: samsung galaxy a5 20, a920f lcd, doogee se amestecă 4 ecran, cazul j3 pro, samsung galaxy j3 2017 ecran de sticlă, j3, caz pentru samsung galaxy s8 vopsea de marmură, , unc, j 6 telefon, modelul samsung j3.

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare