Noua Serie Digital, Tastatura, Buton de Cauciuc de la Tastatură Pentru Motorola MTP850 Două Fel de Radio Walkie Talkie Accesorii Noua Serie Digital, Tastatura, Buton de Cauciuc de la Tastatură Pentru Motorola MTP850 Două Fel de Radio Walkie Talkie Accesorii Noua Serie Digital, Tastatura, Buton de Cauciuc de la Tastatură Pentru Motorola MTP850 Două Fel de Radio Walkie Talkie Accesorii Noua Serie Digital, Tastatura, Buton de Cauciuc de la Tastatură Pentru Motorola MTP850 Două Fel de Radio Walkie Talkie Accesorii Noua Serie Digital, Tastatura, Buton de Cauciuc de la Tastatură Pentru Motorola MTP850 Două Fel de Radio Walkie Talkie Accesorii Noua Serie Digital, Tastatura, Buton de Cauciuc de la Tastatură Pentru Motorola MTP850 Două Fel de Radio Walkie Talkie Accesorii

Noua Serie Digital, Tastatura, Buton de Cauciuc de la Tastatură Pentru Motorola MTP850 Două Fel de Radio Walkie Talkie Accesorii

24.73lei 23.50lei
In stoc
e658

Nume De Brand: AFFEL
Tip De Element: tastatura
Origine: NC(de Origine)
Numărul De Model: MTP850

 • 100% De Brand Nou.

  Compatibil cu modele : Motorola MTP850

  Pachetul Inclus: 1 x Tastatura butonul

  Livrare & Retur :

  1 personalizat, impozite și taxa pe valoarea adăugată nu sunt incluse în elementul de preț și taxa de transport maritim.

  2, Dacă veți găsi orice defecte în produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea produsului.

  3 Am restituire sau de schimb elementul dacă este deteriorat sau pierdut.Taxa de transport nu este rambursabil.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a returna bunurile.

  4 timp de Livrare: Elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile de Aer Standard e-Mail cu numărul de urmărire după ce a primit plata.

  7-15 zi lucrătoare ( Nu inclusiv sâmbătă și duminică ) a SUA/Australia

  10-21 businessdays ( Nu inclusiv sâmbătă și duminică ) pentru Marea Britanie/Canada/Noua Zeelandă.

  În alte țări, cel puțin 21 de zile lucratoare ( Nu inclusiv sâmbătă și duminică ),poate mai mult.

  Feedback-ul:

  1 Dată elementul ajunge într-o stare satisfăcătoare, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi.Sistemul nostru automat va face același lucru pentru tine.

  2 Dacă aveți orice întrebare cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi 1,2 sau 3 feedback.vom lucra cu tine pentru a rezolva complet orice probleme ați putea avea.Vă mulțumesc!

  Etichete: motorala programare cablu, radio motorola dep450, mth800, pentru tastatura, motorola mth800 radio, repetor motorola gm360, walki talki, 8 key keyboard, retevis vhf, 480mhz.

 • Recenzii (1)

  • Darude 87

   Fast Delivery,

  Scrie o recenzie

Produse similare