16MHz Masina de Radio Banda FM EXpander Convertizor de Frecvență Pentru Toyota 16MHz Masina de Radio Banda FM EXpander Convertizor de Frecvență Pentru Toyota 16MHz Masina de Radio Banda FM EXpander Convertizor de Frecvență Pentru Toyota 16MHz Masina de Radio Banda FM EXpander Convertizor de Frecvență Pentru Toyota 16MHz Masina de Radio Banda FM EXpander Convertizor de Frecvență Pentru Toyota 16MHz Masina de Radio Banda FM EXpander Convertizor de Frecvență Pentru Toyota

16MHz Masina de Radio Banda FM EXpander Convertizor de Frecvență Pentru Toyota

70.20lei
In stoc
e654

Tip De Element: Masina Monitoare
Nume De Brand: ROBINSON
Numele Modelului: TOT-16A

 • Masina de Radio Banda FM Expander Schimbare de Frecvență Convertizor de schimbator Japonia, la nivel Mondial, 16MHz Pentru Toyota Înaltă calitate cristale în toate banda fm extensoare pentru a asigurați-vă de a asculta doar pentru sunet de calitate, nu unul ieftin !

  În Japonia, radio sunt realizate pentru a primi frecvența 76Mhz la 90Mhz.Dar în alte țări, ai nevoie de la fel de mult ca 108Mhz.Noastre electronice banda fm expander EXTINDE gama de o masina Japoneza de radio de până la 108 Mhz.

  - Ai putea dori:

  Instalare:

  Pentru a obține o eficiență maximă de la unitatea dvs., vă rugăm să urmați simplu instrucțiunile de instalare de mai jos:

  1. Elimina radio de la bord sau a obține o imagine clară de antenă la mufa de la radio.

  2. Deconectați cablul de antenă de la spate de radio auto.

  3. Conectați cablul de antenă în feminin soclu pe Banda FM Expander.

  4. Conectați plug de sex masculin din Banda FM Expander în antenă mufa de la radio.

  5. Conectați puterea roșu de plumb din Banda FM Expander la +12 volți alimentare pe masina ta folosind negru rapidă atingeți conectorul furnizat.De preferință folosi accesoriu de alimentare care furnizează radio.Acest lucru va asigura puterea este furnizată în timp ce radio este în funcțiune.

  NB.FM Banda Expander este împământat prin intermediul antenei existente.Asigurați-vă că unitatea este clar de orice mișcare pedale, încălzire controale etc. Dacă autovehiculul dumneavoastră este echipat cu o Diversitate sistem de antenă conectați Banda Extensor principal aeriene și deconectați-sub - aeriene, dar vă recomandăm montarea unui Trupa Expander pe fiecare intrare antenă.

  Etichete: fm japonia, antena dab, auto tetiera monitor, 7 inch monitor auto, tetiera monitor, audi bezel, radio japonez, navi rav4, monitor rav4, bluetooth pentru venza.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare