Mare Putere de 4km Wireless RF Control de la Distanță Modulului Transmițător Kit 433Mhz Distanta de 4000 de Metri pentru Arduino BRAȚUL de Lansare Mare Putere de 4km Wireless RF Control de la Distanță Modulului Transmițător Kit 433Mhz Distanta de 4000 de Metri pentru Arduino BRAȚUL de Lansare Mare Putere de 4km Wireless RF Control de la Distanță Modulului Transmițător Kit 433Mhz Distanta de 4000 de Metri pentru Arduino BRAȚUL de Lansare Mare Putere de 4km Wireless RF Control de la Distanță Modulului Transmițător Kit 433Mhz Distanta de 4000 de Metri pentru Arduino BRAȚUL de Lansare Mare Putere de 4km Wireless RF Control de la Distanță Modulului Transmițător Kit 433Mhz Distanta de 4000 de Metri pentru Arduino BRAȚUL de Lansare Mare Putere de 4km Wireless RF Control de la Distanță Modulului Transmițător Kit 433Mhz Distanta de 4000 de Metri pentru Arduino BRAȚUL de Lansare

Mare Putere de 4km Wireless RF Control de la Distanță Modulului Transmițător Kit 433Mhz Distanta de 4000 de Metri pentru Arduino BRAȚUL de Lansare

21.80lei 16.81lei
In stoc
e633

Canal: 1
Numărul De Model: Telecomanda Wireless Modulului Transmițător
Pachet: Da
Origine: NC(de Origine)
Comunicare Wireless: RF
Certificare: NICI unul
Tip: 433Mhz RF Modulului Transmițător
Nume De Brand: ALLOYSEED
Utilizarea: Universal
Sprijin APP: No
Frecvența: 433 MHz

 • 433Mhz RF Modulului Transmițător Kit pentru Arduino BRAȚUL de Lansare Distanță de 4000 de Metri

  DC 9V 433Mhz RF fără Fir Control de la Distanță Modulului Transmițător Kit de Mare Putere

  Caietul de sarcini:

  Nume produs: 4000 de metri modulului transmițător wireless

  Dimensiuni: (L x W x H): 49 x 30 x 10mm/1.93 x 1.18 x 0.39 in

  Operare curent: >100mA

  Tensiune de lucru: DC 9V

  Frecventa de lucru: 433MHz

  Distanța de lansare: 4000m (mediu deschis, fără interferențe) 1 x 4 km Transmițător fără Fir Modulul 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

  4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  7. Timp De Livrare:

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!

  Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

  2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

  3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ecoloc.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

  4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și s-a întors cu ambalajul original, dacă este posibil.Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

  Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Ecoloc.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

  Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  Etichete: portabil rf power meter, unitate de control, arduino robot, pro arduino, arduino, rf machin, 423 mhz control de la distanță, google transmițător rf, lansarea x 431, 100a pzem 004t.

 • Recenzii (4)

  • Vsdolya 21

   great

  • Difpradalier

   Ok

  • Lift Nsk

   Very good product

  • Magig Magm

   fast shipping, same item as shown, very happy to purchase from this seller. but need to care about packing.

  Scrie o recenzie

Produse similare