APEXEL 10 in 1 telefon Mobil Lentile Telefoto obiectiv Fisheye cu Unghi Larg Obiectiv Macro+CPL/Flux/Radial/Star Filtru pentru toate smartphone-uri APEXEL 10 in 1 telefon Mobil Lentile Telefoto obiectiv Fisheye cu Unghi Larg Obiectiv Macro+CPL/Flux/Radial/Star Filtru pentru toate smartphone-uri APEXEL 10 in 1 telefon Mobil Lentile Telefoto obiectiv Fisheye cu Unghi Larg Obiectiv Macro+CPL/Flux/Radial/Star Filtru pentru toate smartphone-uri APEXEL 10 in 1 telefon Mobil Lentile Telefoto obiectiv Fisheye cu Unghi Larg Obiectiv Macro+CPL/Flux/Radial/Star Filtru pentru toate smartphone-uri APEXEL 10 in 1 telefon Mobil Lentile Telefoto obiectiv Fisheye cu Unghi Larg Obiectiv Macro+CPL/Flux/Radial/Star Filtru pentru toate smartphone-uri APEXEL 10 in 1 telefon Mobil Lentile Telefoto obiectiv Fisheye cu Unghi Larg Obiectiv Macro+CPL/Flux/Radial/Star Filtru pentru toate smartphone-uri

APEXEL 10 in 1 telefon Mobil Lentile Telefoto obiectiv Fisheye cu Unghi Larg Obiectiv Macro+CPL/Flux/Radial/Star Filtru pentru toate smartphone-uri

111.45lei 59.05lei
In stoc
e592

Numărul De Model: 10 în 1 Lentilă aparat de Fotografiat telefon kit
Ambalare: Cu Cutie De Vânzare Cu Amănuntul
Origine: NC(de Origine)
Nume De Brand: APEXEL
Produs: 10 în 1 aparat de fotografiat telefon cu obiectiv de kit
Compatibil cu: pentru iPhone/Samsung si altele telefon mobil
Forma: Oval
culoare: negru
Material: Cea mai bună calitate optică de sticlă
Telefon Tip Camera: Unghi Larg De Len
Compatibil Marca: Apple iphone

 • Mare Claritate: din high-class de sticlă Lumina Blițului va fi blocat atunci când obiectivul este în uz. 198° Fisheye Obiectiv: Unghi: 198 grad de Mărire: 0.28 X Construcție Obiectiv: 3 elemente in 3 grupuri de Max Diametru: 25mm Lungime: 15mm 0.63 x Obiectiv cu Unghi Larg: Mărire: 0.63 X Construcție Obiectiv: 2 elemente in 2 grupuri de Max Diametru: 20 mm Lungime: 5mm 15x Marco Obiectiv: Magnificare: 15X Construcție Obiectiv: 1 element 1 grup Max Diametru: 20 mm Lungime: 6mm împușcat distanță este între 10~23mm Notă: atunci când obține elementul, cu obiectiv cu unghi larg și obiectiv macro sunt înșurubate împreună, puteți șurub pentru a obține un unghi larg și un obiectiv macro 10x Obiectiv Telescop: Mărire: 10X Lentile de Construcție: 2 elemente în 1 grup CPL Lentile: Lentile de Construcție: 2 elemente in 2 grupuri de Max Diametru: 20 mm Lungime: 8mm Caleidoscop de Lentile: Lentile de Construcție: 1 element 1 grup Max Diametru: 20 mm Lungime: 8mm Fluxul Filtru Lentile: Lentile de Construcție: 2 elemente in 2 grupuri de Max Diametru: 20 mm Lungime: 8mm Radial Filtru Lentila:Construcție obiectiv: 2 elemente in 2 grupuri de Max Diametru: 20 mm Lungime: 8mm Stele Filtru Lentile: Lentile de Construcție: 2 elemente in 2 grupuri de Max Diametru: 20 mm Lungime: 8mm Pachetul inclus: Lentilă Ochi de Pește x 1 Unghi Larg&de Marco Obiectiv) x 1 10X obiectiv telescop x 1 Stele filtru x 1 CPL x 1 Caleidoscop obiectiv 3 x 1 Caleidoscop obiectiv 6 x 1 Debit de filtrare x 1 filtru Radial x1 Capac Obiectiv x 9 Universal clip 1 X EVA pungă X 1 pânză de Curățare X 1 manual de Utilizare 1 X cutie de vânzare cu Amănuntul X 1 Acesta este un 10 in 1 kit lens, cu fisheye, wide angle, macro, CPL, Caleidoscop, debit de filtrare, filtrul radial, steaua filtru și obiectiv telescop într-un singur set, vă puteți bucura de diferite fotografia de frumusete.

  APEXEL 10 in 1 aparat de fotografiat Telefon Kit Obiectiv Fisheye cu Unghi Larg Obiectiv macro Filtru CPL Caleidoscop 10x și Obiectiv telescop pentru Samsung Huawei și toate smartphone-uri

  Caracteristici: Acesta este un 10 din 1 camera lens kit, cu 10 tipuri diferite de lentile în ea, bucurați-vă un colorat fotografie de viata!Portabil si detasabil, puteți lua fotografie cu dispozitivele dvs. în orice moment, oriunde Funcționeze pe cele mai multe tip de telefoane mobile care nu sunt mai mari decât 13mm diametru.198° fisheye ------Denaturează imaginea pentru a crea un efect artistic.Este mult mai util atunci când doriți pentru a evidenția obiectele selectate și blur surroudings.

  0.63 X Wide Angle Lens - Perfect pentru captarea mai mult de lumea din jur, permițându-vă să luați fotografii de peisaje și fotografii de grup mult mai ușor decât oricând.

  15X Macro Lens ---- Un llows să realizeze fotografii care sunt extrem de aproape de un obiect, o mare pentru a lua fotografii de obiecte mici pentru a vedea fiecare detaliu de aproape.

  10x obiectiv telescop ----devine de 10 ori cât mai aproape de obiect, acesta este mare pentru a lua șutează de la o distanța.

  CPL Lens ----Elimină reflexiile nedorite de pe suprafete nemetalice, cum ar fi sticla sau apa, pentru a spori de culoare saturație.

  Caleidoscop Lens ----curbe de lumină printr-o serie de fațete lentile care crea duplicate ale undelor de lumină, efectul este similar cu acela de "bug eye" sau repetarea model.

  Fluxul Filtru Lentila ----ia obiecte statice în efecte dinamice, nu este nevoie de orice software, puteți lua o minunată și creatoare de imagine.

  Filtrul Radial Lens ----vă permite pentru a trage un radial efect vizual, care vă ajută să aibă un impact vizual poze.

  Steaua Filtru Lentila ----creează un model de stea, în linii care radiază spre exterior de obiecte luminoase.Steaua filtru adaugă o dramatică cruce flare pentru zonele foarte luminoase.ideală pentru fotografii de noapte scenă și doamnelor care poartă bijuterii sau alte obiecte cu puternice reflexii.

  Fotografie De Produs

  Pași pentru a utiliza 10x obiectiv telescop

  Cu obiectiv cu unghi larg și obiectiv macro sunt înșurubate împreună, puteți deșurubați-l pentru a obține obiectiv macro.

  Compatibil cu cele mai multe smartphone-uri și tablete de pe piata

  Frumos ambalare: portabil și convenabil, puteți lua oriunde doriți.Du-te!

  Caietul de sarcini:

  Brand:

  APEXEL

  Model Nr.:

  APL-10xDG9

  Culoare:

  Negru

  Compatibil cu:

  Compatibil cu 98% de Telefoane Mobile și Tablet PC

  Pentru iPhone 7/7plus/SE/6s/6s+/6/6+/5s/5/4s/4, iPad

  Pentru Samsung Galaxy S / Nota Serie

  Pentru HTC/Blackberry/Nokia/Xiaomi/ZTE/Huawei..etc

  Certificat:

  CE/RoHS/Reach

  Pachetul De Conținut

  1*0.63 x cu unghi larg&15x obiectiv macro

  Etichete: havit webcam 1080p, telefoane aparat de fotografiat lentilă, telefon portabil obiectiv, aun obiectiv, mare obiectiv cu unghi larg, macro ring, APEXEL, huawei mar lx1a, telefon mobil, teleobiectiv zoom.

 • Recenzii (2)

  • Dasha Manina

   If I'm sure you need such a thing, that's good quality. Delivery is fast enough. Ordered first not the one, then separately ordered the right one. Wrote to the seller cancel the order-canceled. All norms.

  • Rafo2830

   Complete Kit

  Scrie o recenzie

Produse similare