Metalice de inalta Precizie Mucegai Mucegai Pentru Samsung S6 S7 Edge S8 S9 S9+ Ecran LCD de Laminare Mucegai de Poziționare și Aliniere Mucegai Metalice de inalta Precizie Mucegai Mucegai Pentru Samsung S6 S7 Edge S8 S9 S9+ Ecran LCD de Laminare Mucegai de Poziționare și Aliniere Mucegai Metalice de inalta Precizie Mucegai Mucegai Pentru Samsung S6 S7 Edge S8 S9 S9+ Ecran LCD de Laminare Mucegai de Poziționare și Aliniere Mucegai Metalice de inalta Precizie Mucegai Mucegai Pentru Samsung S6 S7 Edge S8 S9 S9+ Ecran LCD de Laminare Mucegai de Poziționare și Aliniere Mucegai Metalice de inalta Precizie Mucegai Mucegai Pentru Samsung S6 S7 Edge S8 S9 S9+ Ecran LCD de Laminare Mucegai de Poziționare și Aliniere Mucegai Metalice de inalta Precizie Mucegai Mucegai Pentru Samsung S6 S7 Edge S8 S9 S9+ Ecran LCD de Laminare Mucegai de Poziționare și Aliniere Mucegai

Metalice de inalta Precizie Mucegai Mucegai Pentru Samsung S6 S7 Edge S8 S9 S9+ Ecran LCD de Laminare Mucegai de Poziționare și Aliniere Mucegai

144.53lei
In stoc
e4407

Caracteristică 3: ușor oca ecran mașini de laminare mucegai
Cerere: Pentru samsung edge spart sticla de reparare
Caracteristică 1: ușor de oca de laminare mucegai
Caracteristică 2: ușor oca cu ecran aliniere mucegai
Pachet: 3Pcs/set
este coustomized: Da
Nume De Brand: jiutu
Articol: OCA /vid laminator matrite pentru S8 S8+
Numărul De Model: OCA mucegai/vid laminator mucegai
DIY Consumabile: ELECTRICE
După Vânzarea De Servicii: Da
Original Din Țară: china(continentală)

 • Deci, noi de design mucegai noi la un all-in-one model care va preveni trecerea problema . 2. OCA de Film de Laminare Metoda: vechiul mod este folosind folie laminare mașină pentru a aplica OCA Film pe Ecranul LCD (dar, pentru că curbat ecranul lcd este moale și flexibil .După ce ați terminat de laminare , ecranul se va flex plate ,astfel acesta va avea bule ).Noul nostru mucegai este de a aplica OCA Film pe sticlă, fără a filmului de laminare mașină 3. Metoda de operare: vechi de mucegai este de a face alinierea și numai apoi face laminare , noul nostru conceput mucegai care are atât de sus și de jos mucegai pentru aliniere .și în partea de sus și de jos mucegai va alinia împreună cu exactitate în primul rând ,apoi pune într-laminator mașină cu laminare mucegai . 4. Caracteristici : nu au nevoie de film de laminare mașină de nici mai mult , operare ușoară și nu rebubble problema . 5. Notă: ecran de sticlă de laminare mucegai inaltime: 22mm, pls verifica vacuum laminator mașină dacă aveți suficient spațiu pentru a pune în cele mucegai înainte de a face comanda, orice întrebări bine ați venit să ne contactați, vă mulțumesc!

  Metalice de inalta Precizie Mucegai Mucegai Pentru Samsung S6 S7 Edge S8 S9 S9+ Ecran LCD de Laminare Mucegai de Poziționare și Aliniere Mucegai

  1. Instrument ușor de mucegai pentru samsung edge ecran oled de sticlă înlocui,.

  2. Ușor de laminat oca pe sticlă, înaltă de precise pentru a face sticlă, cu ecran de aliniere, rapid pentru a face curba de sticlă, cu ecran de vid laminare.

  3. Nu este Nevoie de orice mașină cu role pentru a lipi oca, nu obține bule mai vin, ajuta rapid pentru a repara ecran curbat, de a salva timp.

  Pachet:

  1. Ușor de mucegai pentru OCA pahar de laminare

  2. Ușor de mucegai pentru ecran de Sticlă de aliniere

  3. Ușor de mucegai pentru ecran de Sticlă de laminare

  Diferite între mucegai vechi și nou Proiectat Mucegai : 1. Metoda de aliniere : mucegai mucegai este de a face alinierea în primul rând, apoi scoate și de a face laminare .În timpul acestui pas, alinierea va fi schimbat .

  Etichete: pentru samsung s6 ecran, display lcd samsung g920f galaxy s6, 10 samsung s8 lcd, display samsung s6, samsung s8 lcd argint, samsung s8 lcd, samsung s8 lcd marca, ecran samsung s6, lcd s6, samsung s8 aur lcd.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare