Sharkbang Creative din Piele PU de Afaceri Stilou Titularul Organizator Desktop Cutie de Depozitare Accesorii de Birou Papetărie Kawaii Sharkbang Creative din Piele PU de Afaceri Stilou Titularul Organizator Desktop Cutie de Depozitare Accesorii de Birou Papetărie Kawaii Sharkbang Creative din Piele PU de Afaceri Stilou Titularul Organizator Desktop Cutie de Depozitare Accesorii de Birou Papetărie Kawaii Sharkbang Creative din Piele PU de Afaceri Stilou Titularul Organizator Desktop Cutie de Depozitare Accesorii de Birou Papetărie Kawaii Sharkbang Creative din Piele PU de Afaceri Stilou Titularul Organizator Desktop Cutie de Depozitare Accesorii de Birou Papetărie Kawaii Sharkbang Creative din Piele PU de Afaceri Stilou Titularul Organizator Desktop Cutie de Depozitare Accesorii de Birou Papetărie Kawaii

Sharkbang Creative din Piele PU de Afaceri Stilou Titularul Organizator Desktop Cutie de Depozitare Accesorii de Birou Papetărie Kawaii

74.29lei 54.22lei
In stoc
e43

Origine: NC(de Origine)
Tip: Suport Stilou
Dimensiune: 20cm x 11cm
Material: Plastic
culoare: negru,maro
Numărul De Model: 2020042501

 • Sharkbang Creative din Piele PU de Afaceri Stilou Titularul Organizator Desktop Cutie de Depozitare Accesorii de Birou Papetărie Kawaii

  Descriere Dimensiuni: 20cm x 11cm Culoare: 4 culori pentru a alege Material: calitate Mai PU Pachetului: 1 x Desktop Stilou Titularul Detalii Produs

  1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.By Platforma de plată

  2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

  3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

  4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

  2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

  3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ecoloc.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

  4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

  1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Ecoloc.ro!

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

  Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  Etichete: sharkbang, masterat cutie de depozitare, kawaii oglindă desktop, organizator de birou staționare, papetarie titularii de creion, titular creion, harajuku kawaii, femeie accesorii organizator, desktop colorate accesorii, plastic bandă washi organizator.

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare