Unitate Flash USB de 128GB, 256GB Stick de Memorie de Stocare Extern pentru iPhone 3in1 Foto Stick USB3.0 Thumb Drive Compatibil iPhone iPad Unitate Flash USB de 128GB, 256GB Stick de Memorie de Stocare Extern pentru iPhone 3in1 Foto Stick USB3.0 Thumb Drive Compatibil iPhone iPad Unitate Flash USB de 128GB, 256GB Stick de Memorie de Stocare Extern pentru iPhone 3in1 Foto Stick USB3.0 Thumb Drive Compatibil iPhone iPad Unitate Flash USB de 128GB, 256GB Stick de Memorie de Stocare Extern pentru iPhone 3in1 Foto Stick USB3.0 Thumb Drive Compatibil iPhone iPad Unitate Flash USB de 128GB, 256GB Stick de Memorie de Stocare Extern pentru iPhone 3in1 Foto Stick USB3.0 Thumb Drive Compatibil iPhone iPad Unitate Flash USB de 128GB, 256GB Stick de Memorie de Stocare Extern pentru iPhone 3in1 Foto Stick USB3.0 Thumb Drive Compatibil iPhone iPad

Unitate Flash USB de 128GB, 256GB Stick de Memorie de Stocare Extern pentru iPhone 3in1 Foto Stick USB3.0 Thumb Drive Compatibil iPhone iPad

44.80lei 42.57lei
In stoc
e2756

Certificare: CE
Stil: Stick
Greutate Produs: 9g
Tip De Interfață: USB 3.0
Material: Metal
Timp pentru a pieței: Dec 2016
Numărul De Model: NF-USB-32
Nume De Brand: nuilaks
Tip De Produs: Flash Disk
Pachet: Da
Origine: NC(de Origine)
Criptare: No

 • Acesta este Un joc Simplu si Multifunctional de Stocare Memory Stick care poate fi folosit pentru Transfer de Imagine/Muzică/Video/Document pe Telefon, Mac,iPad și computer.

  [Share Fotografie/Muzică/Video Între Dispozitive]

  Transfera cu ușurință fotografii și clipuri video între () pentru iPhone, iPad, Mac, Android și Computere.Prima dată când o utilizați pe iPhone, Identificarea Automată a APLICAȚIEI(este Gratuit).

  [Cu Ușurință De Backup De Contact / Foto/Video/Muzica ]

  Atunci când flash usb se conecteze la telefonul dvs., aveți posibilitatea de Backup important document flash usb, astfel încât acestea sunt în siguranță.

  [Storage Dvs. De Secret De Informații ]

  cripta și decripta fișiere pentru a proteja intimitatea.Se poate Utiliza Touch ID ca Parola

  [Repede Viteza de Scriere Și 2 Ani de GARANȚIE]

  Direct conectează la portul lightning și port USB; experiență de până la 80 MB/s citire și 40 MB/s viteza de scriere cu port USB 3.0.Portul Lightning Viteză: până la 25MB/s viteza de citire, 15MB/s viteza de scriere. 24 Luni GARANTIE.

  [Compatibilitate De Produs Și De Sistem]

  Compatibil cu cele mai recente (de )Apple iphone 5s/6/7/8/S/Plus iPhone X XR Xs Max iPad dispozitive iOS și Compatibil cu iOS8 sistemul de mai sus.nu mai deranjat un mesaj de avertizare.Formate de fișier acceptate:

  Fișier(.xls/.slsx/.ppt/.pptx/.pdf/.txt/.doc/.rtf)

  Imagine(.jpg/.png/ .gif/ .bmp/.cur/.ico/ .tif/.tiff/.xbm)

  Video(.mp4/ .m4v/.mpv/.avi/.flv/.mkv/.mov/.mpg/.rm/.rmvb/.wmv)

  Mucic(.mp3/.wav/.aac/.aiff/.fia/.caf/.m4a)

  Atenție: Pentru Dispozitiv IOS .Nevoie de a Descărca Gratuit App(CooDisk) în primul rând.Pentru Windows Computerul .Doar Conect-o.

  Etichete: breloc pendrive, foto stick, sigiliul unitate flash usb, c usb stick de 256 gb, rapid usb 128, canon flash, 30 gb usb, kuvo memory stick, nas de stocare extern, transcend.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare