4buc de Box Reflex Viteza de Mingea cu Bentita MMA, Muay Thai Ochi-Mana Reacția de Formare Pumn Lupta Minge Exercițiu Echipamente Cosmetice 4buc de Box Reflex Viteza de Mingea cu Bentita MMA, Muay Thai Ochi-Mana Reacția de Formare Pumn Lupta Minge Exercițiu Echipamente Cosmetice 4buc de Box Reflex Viteza de Mingea cu Bentita MMA, Muay Thai Ochi-Mana Reacția de Formare Pumn Lupta Minge Exercițiu Echipamente Cosmetice 4buc de Box Reflex Viteza de Mingea cu Bentita MMA, Muay Thai Ochi-Mana Reacția de Formare Pumn Lupta Minge Exercițiu Echipamente Cosmetice 4buc de Box Reflex Viteza de Mingea cu Bentita MMA, Muay Thai Ochi-Mana Reacția de Formare Pumn Lupta Minge Exercițiu Echipamente Cosmetice 4buc de Box Reflex Viteza de Mingea cu Bentita MMA, Muay Thai Ochi-Mana Reacția de Formare Pumn Lupta Minge Exercițiu Echipamente Cosmetice

4buc de Box Reflex Viteza de Mingea cu Bentita MMA, Muay Thai Ochi-Mana Reacția de Formare Pumn Lupta Minge Exercițiu Echipamente Cosmetice

43.61lei 30.97lei
In stoc
e2666

Numărul De Model: box
Origine: NC(de Origine)

 • 4buc de Box Reflex Viteza de Mingea cu Bentita MMA, Muay Thai Ochi-Mana Reacția de Formare Pumn Lupta Mingea Echipamente de fitness Accesorii

  Caracteristică:

  1. Autocolantul se poate regla cu ușurință lungimea de bandă pentru a se potrivi capului;

  2. Aceasta poate antrena capacitatea de coordonare între ochi, creier și corp, și dau seama de reacție rapidă;

  3. Oricine poate folosi pentru instruire, divertisment sau de relief de stres oriunde.

  4. Autocolant cu bandă de susținere cu D-inel.

  Caietul de sarcini:

  Bandă de susținere material: Nylon

  Bandă de susținere: Lungime 70cm/27.56 în, latime 3.8 cm/1.5 în

  Circumferinta capului: Minim 460mm/18.11 în, maxim 600mm/23.62 în(reglabil)

  Galben tenis: cauciuc Natural de acoperire + fibre chimice ac de păr

  Tip: cu Diametrul de 6,3 cm/2.48 în, greutate 65g

  Roșu minge de cauciuc: cauciuc Natural

  Tip: cu Diametrul de 6,3 cm/2.48 în, greutate 80g

  PU negru minge: Ecologic spuma PU

  Tip: cu Diametrul de 6,3 cm/2.48 în, greutate 25g

  Notă:

  1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

  2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

  1 X Bandă De Nailon

  1 X Galben De Tenis

  1 X Negru PU Mingea

  1 X Roșu Minge De Cauciuc

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

  4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  7. Timp De Livrare:

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

  Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

  2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

  3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ecoloc.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

  4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

  GARANȚIE EXPIRAT.

  Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Ecoloc.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

  Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  Etichete: musy thai pantaloni, muay thai, gratuit adult mini-jocuri, cutie scurt, nxp, puterea de zmeura, moneda arcade mech, muay thai scurt, negru pantaloni muay thai, muay thai pantalon.

 • Recenzii (1)

  • Raven Rainstar

   It's funny for practise timing and coordination. The elastic in the black ball it's thinner than the others. The elastic in the red ball doesn't seem it will break. The red ball it's pretty hard I hurts a little with the bare hand but I think it's good for make me stronger hands

  Scrie o recenzie

Produse similare