Controller Dual Port de Încărcare Dock Stand Pentru PS5 Playstation 5 Gamepad Joystick Joc Încărcător Dock de Bază de Alimentare Controller Dual Port de Încărcare Dock Stand Pentru PS5 Playstation 5 Gamepad Joystick Joc Încărcător Dock de Bază de Alimentare Controller Dual Port de Încărcare Dock Stand Pentru PS5 Playstation 5 Gamepad Joystick Joc Încărcător Dock de Bază de Alimentare Controller Dual Port de Încărcare Dock Stand Pentru PS5 Playstation 5 Gamepad Joystick Joc Încărcător Dock de Bază de Alimentare Controller Dual Port de Încărcare Dock Stand Pentru PS5 Playstation 5 Gamepad Joystick Joc Încărcător Dock de Bază de Alimentare Controller Dual Port de Încărcare Dock Stand Pentru PS5 Playstation 5 Gamepad Joystick Joc Încărcător Dock de Bază de Alimentare

Controller Dual Port de Încărcare Dock Stand Pentru PS5 Playstation 5 Gamepad Joystick Joc Încărcător Dock de Bază de Alimentare

20.11lei 14.87lei
In stoc
e2577

Certificare: NICI unul
Nume De Brand: ONLENY
Pachet: Da
Origine: NC(de Origine)

 • Caracteristici:

  1. Contact contact, convenabil pentru încărcare, conectați și să se joace, poate proteja portul de încărcare de mâner, și de a crește de viață a mânerului.

  2. Acesta poate fi fixat la portul de încărcare de mâner, și nu are nevoie să fie eliminate atunci când cu ajutorul mânerului.Atunci când încărcarea, terminal și mânerul poate fi perceput direct de pe încărcător.

  3. Peste curent și scurt-circuit pentru a preveni în mod eficient accidentale de scurt-circuit în afara echipamente.

  4. Acest produs suport dual controlere de încărcare, o mai bună economie de spațiu și echipament de alimentare cu energie.

  5. Produsul este un încărcător special conceput pentru PS5 controlere wireless, care poate încărca două controlere în același timp.Atunci când un controler de încărcare, acesta poate fi încărcat complet în două ore, și atunci când de încărcare două controlere, acesta poate fi încărcat complet în patru ore, în același timp.

  Descriere:

  Produsul este un încărcător special conceput pentru controlere wireless, care poate încărca două controlere în același timp.

  Caietul de sarcini:

  Accesoriu tip: joc consola incarcator

  Tip de interfață: USB

  Produse aplicabile: pentru PS5 wireless controller

  Material: ABS

  Intrare: 5V 2A

  Ieșire: 5V2*1A

  Pachetul Inclus:

  1 x incarcator stand

  1 x Tip c cablu

  Note:

  1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

  2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  Etichete: playstation plus abonament, panoul sony playstation 5, 5 playstation, PS5, controlul ps5, ps5 playstation 5 original sony, un xbox, sony ps5 caz, Play station 4, ps3 super slim.

 • Recenzii (3)

  Scrie o recenzie

Produse similare