Transport gratuit NOUL 4.3 Inch LCD Ecran Display + Panou Tactil Digitizer Pentru Garmin Zumo 350 LM 350LM Motocicleta GPS Înlocuire

Transport gratuit NOUL 4.3 Inch LCD Ecran Display + Panou Tactil Digitizer Pentru Garmin Zumo 350 LM 350LM Motocicleta GPS Înlocuire

45.42lei
In stoc
e2494

Dimensiunea De Afișare: 7~10 Inch
Tip De Produs: Tableta LCD

 • Descriere:

  * Compatibil cu: Pentru Garmin Zumo 350

  * Dimensiune: 4.3 inch

  * 100% Testate înainte de Expediere

  Avertizare:

  *Ghid de instalare nu sunt incluse, nu Suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să-l instalați înainte de a licita,Multumesc pentru intelegere!

  *Putem garanta o primit că va fi compatibil cu tableta,

  *Vă rugăm să NU cumpere dacă nu acceptați Un a+ clasa compatibile cu ecran tactil digitizer cu diferite flex cablu numere nostru titlu/descriere/foto membre este în afara ofertei de pe piață, vă mulțumesc!

  1.Fiecare ecran este testat înainte de expediere și 100% de lucru;Repararea/Înlocuirea vechi, rupt, spart,deteriorat, defect de ecran. 2.După primirea mărfurilor, nu rupe filmul, nu se lipesc cu adeziv pe spate, testa aparatul, scoateți vechiul ecran, introduceți noul ecran, și pentru a verifica dacă sensibilitatea este normal.Asigurați-vă că pentru a încerca prima în mașină.Asigurați-vă că calitatea este ok.Instalați din nou.este ușor pentru a arde placa de baza si ecran, nu suntem responsabili. 3.înainte de testul de conexiune de alimentare trebuie să fie deconectat ,în caz Contrar se va arde placa de baza si ecran cu ușurință.Dacă nu merge, nu vom fi responsabili.

  Detalii produs:

  Etichete: garmin muntele, display garmin, garmin alpha 100 tt15 pastila, a1567 display, ecran santa fe, garmin echomap sounder, 43 display, de cauciuc butonul de garmin, display lcd, garmin golf lcd.

 • Recenzii (2)

  • Stihonc 1985os

   Am to peace over everything, was even for his late date supplied

  • Opebymu3a890

   Real safe and good delivered. Many thanks

  Scrie o recenzie

Produse similare