Concox AT4 Magnetic GPS Tracker Anti-Furt cu GSM rezistent la apa IP65 Localizare a Activelor cu 10000mAh în Timp Real de Urmărire APP pentru Google Map Concox AT4 Magnetic GPS Tracker Anti-Furt cu GSM rezistent la apa IP65 Localizare a Activelor cu 10000mAh în Timp Real de Urmărire APP pentru Google Map Concox AT4 Magnetic GPS Tracker Anti-Furt cu GSM rezistent la apa IP65 Localizare a Activelor cu 10000mAh în Timp Real de Urmărire APP pentru Google Map Concox AT4 Magnetic GPS Tracker Anti-Furt cu GSM rezistent la apa IP65 Localizare a Activelor cu 10000mAh în Timp Real de Urmărire APP pentru Google Map Concox AT4 Magnetic GPS Tracker Anti-Furt cu GSM rezistent la apa IP65 Localizare a Activelor cu 10000mAh în Timp Real de Urmărire APP pentru Google Map Concox AT4 Magnetic GPS Tracker Anti-Furt cu GSM rezistent la apa IP65 Localizare a Activelor cu 10000mAh în Timp Real de Urmărire APP pentru Google Map

Concox AT4 Magnetic GPS Tracker Anti-Furt cu GSM rezistent la apa IP65 Localizare a Activelor cu 10000mAh în Timp Real de Urmărire APP pentru Google Map

412.85lei 227.07lei
In stoc
e243

Tamper disattach de alertă: Da
De Viață A Bateriei: 30 De Ore Și Până
Capacitatea bateriei arată: Da
Certificare: ROHS
De urmărire sensibilitate: -162dBm
De înaltă Calitate Ieftine GPS Tracker: Da
Praf și rezistent la apa de rata: IP65
Frecvența GSM: 850/900/1800/1900 MHz
Wireless tracker Auto: Da
Demontați senzorul: Da
GPS tip: GPS Tracker
Cartela Sim: Cartelă sim 2g
Vibrații de alertă: Da
Rapoarte de alarmă: Păstrați 3 luni
Element Dimensiune: 93.0(L)*58.0(W)*22.0(H)mm
Tensiune: 36V
Geo-gard de alertă: Da
Built-in Baterie Reîncărcabilă: 10000mAh
Timpul de lucru: 30 de zile ( Driver de 2 ore pe zi)
monitorizare voce: Da
Numele Modelului: AT4 magnetic tracker gps pentru masina
Modulul Gps: Da
Nume De Brand: WeTrack
Origine: NC(de Origine)
Software-Ul De Urmărire: www.tracksolid.com
Achiziționarea de sensibilitate: -148dBm
Caracteristică Specială: Rezistent la apa
OTA software-ul: Da
Concox original: Da
Garanție: 2 Ani, dacă cu platformă de Urmărire
Locație Precizie: mai puțin de 10 metri
Magnetic GPS de Localizare: Da
Dimensiunea Ecranului: Nici Un Ecran
Istoria de redare: ține 6 luni
APP pentru IOS/Android: "Tracksolid"
Magnetic Puternic: Da

 • Notificare înainte de a cumpăra JIMI AT4 Active GPS Tracker

  A): vă Rugăm să notă fel AT4 nevoie să introduceți o cartelă SIM costa 7-15MB de date pe lună.B).Nostru AT4 este un 2G GPS tracker costum doar pentru cartelă SIM 2G, dacă nici o rețea GSM în piața dumneavoastră, vă rugăm să ne cumpere 3G trackere GV20/GT06E la https://Ecoloc.ro/store/group/3G-Vehicle-GPS-Tracker/5575114_1000000416493.html?spm 3G Active Tracker AT6: https://Ecoloc.ro/item/10000066399149.html?If nevoie de 4G trackere cumpara de la https://Ecoloc.ro/store/group/4G-Vehicle-GPS-Tracker/5575114_1000000542322.html?spm

  1.Wireless GPS Tracker AT4 rezistent la apa Portabil GPS Auto GSM cu localizare APP/PC

  Caracteristici avansate, și lider în industrie de viață a bateriei face AT4 noul stat de arta activelor de urmărire GPS.Folosind GPS și LBS poziționare, magnetul montat pe AT4 oferă rapoarte detaliate ca alarmă de Vibrație, mișcare de alarmă, geo-gard de alarmă etc. Ce e mai mult, cu Voce de monitorizare de la distanță.

  2.Jimi e Recomanda AT4 Masina Localizator GPS

  Magnet puternic muntele Tamper/ Disattached alertă 10000mAh baterie timp de lucru 30 de zile rezistenta la apa IP65 Audio de monitorizare GPS + LBS + poziționare WIFI

  4. De ce să Alegeți Jimi AT4 magnetic gps tracker pentru ca?

  1).Monitorizare Voce

  Putem folosi SOS prestabilit număr pentru a trimite comanda "MONITORUL#" a noastră AT4 .Nostru AT4 GPS tracker va apela în mod automat înapoi într-o secundă.Ridica și de a monitoriza voce în interiorul vehiculului.

  2).Super Lung de 30 de zile

  Nostru AT4 au construit-in exigibilă și schimbătoare 3.7 V 10000mAh baterie Li-ion și inteligent funcția de latență.Un timp de încărcare durează de aproape 30 de zile( unitate pentru 2 ore pe zi, în Modul 1: T1=10s, T2=3600s), nu este nevoie pentru a încărca tendiously.

  3).IP65 Praf Și rezistent la apa

  Nostru AT4 asset tracker GPS au super-rezistent la apa pentru a asigura funcționarea stabilă în mediu dur.Acesta nu este singurul mod eficient de a preveni intrarea prafului de, dar, de asemenea, nu vă faceți griji despre a fi stropit cu apă.

  4).Tamper De Alertă

  Anti-tamper buton va apărea și alertă va fi trimis dacă aparatul este demontat.În modul de așteptare, mesaj de alertă va fi încărcat și modul de urmărire va fi activat timp de 20 de minuters dacă aparatul intră dis-de asamblare este detectat.

  5).Alarmă De Vibrație

  Nostru AT4 au un senzor de accelerare 3D.Atunci când o anomalie apare în mașină, de exemplu, dacă cineva se ciocnesc, sparge sau zgârie mașina, aparatul va trimite o alarmă de telefon pentru a găsi corespunzătoare persoană în timp.

  6).Mediatek Inteligenta Chipset

  Nostru AT4 asset tracker GPS adoptă de înaltă-performanță de procesare chipest--MTK2503D.În timp ce reducerea consumului de energie cu o marjă mare, precizia de poziționare este mult crescut.Să vă bucurați de o mai precisă viață.

  7).Magnetic Puternic Montare

  Cu built-in super industriale puternice, magneți, nostru AT4 poate adera la mintale suprafață.Magnetic puternic capac flexibil care să permită instalarea pe vehicul sau active.Atașat 3M banda de spumă și suportul ajuta repara AT4 pe nu-magnetic elemente

  8).GPS+WiFi+LBS Triplă Poziționare

  Nostru AT4 suport GPS, WiFi și LBS triplă poziționare.WiFi poziție este asistată de poziționare, care poate lega în mod automat la WiFi.Cele mai recente poziționare WiFi permite activului să fie identificate cu precizie și rapid.

  9).De Acoperire A Elimina Alert

  Capacul de detectare buton apare și alertă va fi trimis atunci când dispozitivul de acoperire este demontat.În modul de așteptare, mesaj de alertă va fi încărcat și modul de urmărire va fi activat timp de 20 de minute în cazul în care capacul desființarea este detectat.

  10).GPS Orb Zone Alarm

  Când AT4 introduceți GPS zona oarbă, se schimba de poziționare a non-poziționare pentru mai mult de 60 de secunde, se va trimite o alarmă "Atenție!Semnalul GPS este slab, în imposibilitatea de a localiza în regiune." la telefon sau platforma.

  11).GPS Blind Date Supliment

  Dacă AT4 introduceți GPS zona oarbă, se poate stoca 1000 de poziționare prin satelit a datelor.Atunci când nu aveți semnal GPS, la datele de poziționare GPS orb zona va fi suplimentat.Lăsați GPS zona oarbă, de asemenea, o urmărire continuă traseul.

  5. AT4 Portabil GPS Tracker Detalii Produs:

  Cinci Stele feedback Bun pe AT4 Asset Tracker GPS:

  Instalare gratuit tracker gps în timp real de monitorizare de la distanță și istoricul de redare și vibrații de alarmă etc. Aici sunt niște parteneri de testare reală recenzii pentru comentariul dvs.:

  Etichete: alarma gsm, gp tracker, tk905, traker, mini localizator gps mini, tracker d, goale magnetic, vehicul de urmărire gps, tracker, ios gps tracker.

 • Recenzii (5)

  • Ppillowlips

   Nice one! Works well!

  • Zalibidas3

   Great gps thanks

  • Vuatinhyeu Kute

   Very good seller. Fast shipment and very helpful.

  • Svkewzua

   Very good and fast as they say.

  • Livingincentia

   Works good and easy to install

  Scrie o recenzie

Produse similare