400 Gaura Breadboard Upgrade Electronice De Divertisment Kit Cu Modulul De Alimentare Punte Cu Fir Fuzibil De Precizie Potențiometru 400 Gaura Breadboard Upgrade Electronice De Divertisment Kit Cu Modulul De Alimentare Punte Cu Fir Fuzibil De Precizie Potențiometru 400 Gaura Breadboard Upgrade Electronice De Divertisment Kit Cu Modulul De Alimentare Punte Cu Fir Fuzibil De Precizie Potențiometru 400 Gaura Breadboard Upgrade Electronice De Divertisment Kit Cu Modulul De Alimentare Punte Cu Fir Fuzibil De Precizie Potențiometru 400 Gaura Breadboard Upgrade Electronice De Divertisment Kit Cu Modulul De Alimentare Punte Cu Fir Fuzibil De Precizie Potențiometru 400 Gaura Breadboard Upgrade Electronice De Divertisment Kit Cu Modulul De Alimentare Punte Cu Fir Fuzibil De Precizie Potențiometru

400 Gaura Breadboard Upgrade Electronice De Divertisment Kit Cu Modulul De Alimentare Punte Cu Fir Fuzibil De Precizie Potențiometru

32.99lei 24.40lei
In stoc
e2416

Lățime Produs: 0
Origine: NC(de Origine)
Numarul Parte: Componente Electronice
Element De Lungime: 0
Țara/Regiunea de Fabricație: 400 Gaura breadboard
Înălțime Element: 0
Schimb Numărul Parte: 400 Gaura breadboard
Plasarea pe Vehicul: 400 Gaura breadboard
Articol Greutate: 0.2kg
Tip De Material: Universal
Caracteristici Speciale: 400 Gaura breadboard
Altă Parte Numărul: 400 Gaura breadboard
culoare: Multicolor

 • Caracteristici:

  1. În condiții de siguranță și sigur de ambalare: rezistențe/Led-uri/tranzistori și circuite integrate sunt ambalate individual și a marcat și stocate într-o cutie solidă.

  2. Noi oferim mai multe rezistențe, astfel încât să puteți să le utilizeze suficient fără a plăti în plus pentru a le cumpăra.

  3. Costuri ridicate componenta kit: echipat cu mai mult de 500 de senzori și componente de interesant și simplu proiecte electronice.

  Descriere:

  Acesta are un comutator buton pentru a porni sau opri.În plus, vom oferi, de asemenea, o-la-masculin USB cablu de alimentare.

  Caietul de sarcini:

  Material: componente electronice

  Culoare: multicolor

  Pachetul Inclus:

  1 * 400-gaura breadboard

  65 * jumper

  140 * Fără sudură jumper

  1 * potențiometru de Precizie

  Note:

  1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

  2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  Etichete: arduino breadboard, potențiometru multi, kit protoboard, 400 de pâine bord, mb102, placa breadboard, potentiomet, breadboard putere, rășină de componente electronice, componente electronice.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare