Ce Tava pentru cuburi de 160 De Grile de 1X1cm Silicon Fructe Cub de Gheață Filtru DIY Creative Mic Cub de Gheata Mucegai Formă Pătrată Accesorii de Bucatarie Noua Ce Tava pentru cuburi de 160 De Grile de 1X1cm Silicon Fructe Cub de Gheață Filtru DIY Creative Mic Cub de Gheata Mucegai Formă Pătrată Accesorii de Bucatarie Noua Ce Tava pentru cuburi de 160 De Grile de 1X1cm Silicon Fructe Cub de Gheață Filtru DIY Creative Mic Cub de Gheata Mucegai Formă Pătrată Accesorii de Bucatarie Noua Ce Tava pentru cuburi de 160 De Grile de 1X1cm Silicon Fructe Cub de Gheață Filtru DIY Creative Mic Cub de Gheata Mucegai Formă Pătrată Accesorii de Bucatarie Noua Ce Tava pentru cuburi de 160 De Grile de 1X1cm Silicon Fructe Cub de Gheață Filtru DIY Creative Mic Cub de Gheata Mucegai Formă Pătrată Accesorii de Bucatarie Noua Ce Tava pentru cuburi de 160 De Grile de 1X1cm Silicon Fructe Cub de Gheață Filtru DIY Creative Mic Cub de Gheata Mucegai Formă Pătrată Accesorii de Bucatarie Noua

Ce Tava pentru cuburi de 160 De Grile de 1X1cm Silicon Fructe Cub de Gheață Filtru DIY Creative Mic Cub de Gheata Mucegai Formă Pătrată Accesorii de Bucatarie Noua

17.96lei 14.00lei
In stoc
e2383

Tip: De Buzunar, Multi Instrumente

 • Material:

  Alimente grad silicon este non-toxic.

  Temperatura de lucru: -40 ℃ -230 ℃

  Dimensiuni: 24 cm x 12 cm x 1 cm. (9.4 cm X 4.7 cm X 0.4 inch)

  Face 160 de cuburi de gheata / ice cube dimensiune: 1 cm x 1cm x 1cm

  Gheață mucegai, fara BPA.Masina de spalat vase este în siguranță.

  160 mini cuburi de gheata:

  1. Puteți adăuga jeleu, mere, piersici, pere, struguri, felii de pepene verde de apă pentru a da o vară frumoasă senzație.

  2. Pot face tot felul de băuturi reci, se amesteca cu lapte, suc de portocale, apă dulce, suc de fructe, cafea, Coca-Cola, diverse gusturi va aduce vară de neuitat.

  3. Se poate face mini cuburi de gheata, care este foarte potrivit pentru whisky, mingi de golf, cocktail-uri.

  4. Copilul suplimente alimentare pot fi congelate.De exemplu: piure de cartofi, morcovi, piure de cartofi.

  De mare viteză și cantitate mare:

  1.160 cuburi de gheata nevoie de aproximativ 2-3 ore de congelare timp ca urmare a utilizării de mini forme, și mari cuburi de gheata va dura aproximativ 10-12 ore.

  2. Mini cuburi de gheață poate face 160 de cuburi de gheata la un moment dat.

  Pachetul include:

  1 X mini tavă cub de gheata

  Etichete: perie de ulei, tava de gheață mici, glonțul mucegai, perie cu ou, 160 tava de gheață, perie găti, 160 grila de gheață, glonț de gheață mucegai, perie de patiserie, glonțul cub de gheata.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare