40Pcs Stea de mare, Cochilie în Formă de Strălucire în Întuneric Pietre Colorate Luminoase Pietre Pentru Gradina Acvariu Rezervor de Pește Piscină Peisaj 40Pcs Stea de mare, Cochilie în Formă de Strălucire în Întuneric Pietre Colorate Luminoase Pietre Pentru Gradina Acvariu Rezervor de Pește Piscină Peisaj 40Pcs Stea de mare, Cochilie în Formă de Strălucire în Întuneric Pietre Colorate Luminoase Pietre Pentru Gradina Acvariu Rezervor de Pește Piscină Peisaj 40Pcs Stea de mare, Cochilie în Formă de Strălucire în Întuneric Pietre Colorate Luminoase Pietre Pentru Gradina Acvariu Rezervor de Pește Piscină Peisaj 40Pcs Stea de mare, Cochilie în Formă de Strălucire în Întuneric Pietre Colorate Luminoase Pietre Pentru Gradina Acvariu Rezervor de Pește Piscină Peisaj 40Pcs Stea de mare, Cochilie în Formă de Strălucire în Întuneric Pietre Colorate Luminoase Pietre Pentru Gradina Acvariu Rezervor de Pește Piscină Peisaj

40Pcs Stea de mare, Cochilie în Formă de Strălucire în Întuneric Pietre Colorate Luminoase Pietre Pentru Gradina Acvariu Rezervor de Pește Piscină Peisaj

39.60lei 19.82lei
In stoc
e2356

Ocazie: de anul nou
Numărul De Model: L015
Origine: NC(de Origine)
Dimensiune: Approximately 2.5-3.5cm
Application2: Luminos emițătoare de Lumină Artificială Pietriș
model: Culoare Solidă
Pachet: 40 buc/sac
Application3: Luminos Pietre
Material: Acril
Nume De Brand: PIC.ZBURA
Application1: Luminos elemente de recuzită,Decor Petrecere
culoare: Mix De Culoare
Application4: Acvariu Decor De Piatră

 • Notă: corect emițătoare de lumină principiu: dacă este zi sau noapte, dacă doriți să strălucească, trebuie să-l lumineze cu o sursa de lumina pentru aproximativ 10-20 de minute, și apoi duceți-l la un loc întunecos timp de observare.

  Cum le faci să strălucească? 1.Nu lăsați pietricele sub lumina cu pachetul . 2.Nu se adune pietricele , asigurați-vă că fiecare pietricică este pe deplin iluminat . 3.Când pietricele stralucitoare , vă rugăm să asigurați-vă că împrejurimile sunt destul de întuneric . 4.Vă puteți bucura de pietricele stralucitoare,cu cât timpul de absorbție , mai iluminare timp .

  Lista De Pachete :

  40 BUC Luminos Pietre

  Materiale:Acrilic

  Dimensiune:Aproximativ 2.5-3.5 cm

  Caracteristici:

  100% de brand nou și de înaltă calitate.

  Luminozitate ridicată, durată de viață lungă speranța.

  Apă, acid și alcaline rezistente, antioxidant.

  Ar putea fi utilizate de peste si peste din nou.

  Etichete: plafon maimuță, estompat led inel, cristal de plastic, acryl cristal, Piatra Plastic, acryl piatra, gem de plastic, telefon inel de trepied, pir loc, glow în întuneric.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare