4buc Lumina Transparent Electric specii de pesti Wimming În Apa de Baie Duș Flash specii de pesti Jucărie Chiuveta Cada Piscină pentru Copii Cadouri 4buc Lumina Transparent Electric specii de pesti Wimming În Apa de Baie Duș Flash specii de pesti Jucărie Chiuveta Cada Piscină pentru Copii Cadouri 4buc Lumina Transparent Electric specii de pesti Wimming În Apa de Baie Duș Flash specii de pesti Jucărie Chiuveta Cada Piscină pentru Copii Cadouri 4buc Lumina Transparent Electric specii de pesti Wimming În Apa de Baie Duș Flash specii de pesti Jucărie Chiuveta Cada Piscină pentru Copii Cadouri 4buc Lumina Transparent Electric specii de pesti Wimming În Apa de Baie Duș Flash specii de pesti Jucărie Chiuveta Cada Piscină pentru Copii Cadouri 4buc Lumina Transparent Electric specii de pesti Wimming În Apa de Baie Duș Flash specii de pesti Jucărie Chiuveta Cada Piscină pentru Copii Cadouri

4buc Lumina Transparent Electric specii de pesti Wimming În Apa de Baie Duș Flash specii de pesti Jucărie Chiuveta Cada Piscină pentru Copii Cadouri

32.70lei 21.93lei
In stoc
e2338

Certificare: 3C
Material: Plastic
Intervalul De Vârstă: 2-4 Ani
Numărul De Model: pește electric
Tip: Cognitive Jucărie Plutitoare
Gen: Unisex
Coduri de bare: No
Nume De Brand: MINOCOOL
Animale: pește
Avertizare: -

 • Puncte:

  1、Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și de lungă durată, cum ar fi real înot pește în apă.

  2、Acesta este un foarte interesant animale de companie jucărie și un cadou fantastic pentru copii.

  3, Se poate muta in chiuveta, cada de baie sau chiar piscina.

  4、sunt minunat de lumini cu LED-uri pe cap de pește.Realiste coada de circulație.Montați bateria și porniți comutatorul, vor începe de înot în apă.

  5、Pachetul include: 4 * pește + 4 * iarbă de apă + 1 * șurubelniță + 8 * butonul bateriei (două baterii poate fi folosit pentru 2 ore).

  1. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și de lungă durată, cum ar fi real înot pește în apă.

  2. Acesta este un foarte interesant animale de companie jucărie și un cadou fantastic pentru copii.

  3. Se poate muta in chiuveta, cada de baie sau chiar piscina.

  4. Sunt minunat de lumini cu LED-uri pe cap de pește.Realiste coada de circulație.Montați bateria și porniți comutatorul, vor începe de înot în apă.

  5. Pachetul include: 4 * pește + 4 * iarbă de apă + 1 * șurubelniță + 8 * butonul bateriei (două baterii poate fi folosit pentru 2 ore).

  Notă: Dacă doriți să înlocuiți bateria, ține de pește uscat.

  Numele produsului: transparente de Lumină electrică pește

  Baterie: 2 bucăți de AG13, 2 piese (inclusiv electricitate)

  Observații: 8 mixt

  Dimensiune produs: 7.5*2*3.5 cm/2.95*0.78*1.37 inch

  Produs dimensiune pachet: 15*11*2.1 cm /5.9*4.33*0.82 inch

  Ambalare: Blister card

  Accesorii: baterie buton

  Etichete: trece de la o jucărie, piscina gonflabila pluta, piscină cu apă de copii, baie fantana de jucărie, pat aer apă, piscina copii, meduze jucărie, joc copilul, pisicutele jucarii de plastic, plastic copaci jucarii.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare