MZG 10buc SPMG ZM36 Abandoneze SP Strung CNC de Prelucrare de Tip Fast-Burghiu din Carbură Solidă Inserții de Oțel Inoxidabil de Foraj de Prelucrare MZG 10buc SPMG ZM36 Abandoneze SP Strung CNC de Prelucrare de Tip Fast-Burghiu din Carbură Solidă Inserții de Oțel Inoxidabil de Foraj de Prelucrare MZG 10buc SPMG ZM36 Abandoneze SP Strung CNC de Prelucrare de Tip Fast-Burghiu din Carbură Solidă Inserții de Oțel Inoxidabil de Foraj de Prelucrare MZG 10buc SPMG ZM36 Abandoneze SP Strung CNC de Prelucrare de Tip Fast-Burghiu din Carbură Solidă Inserții de Oțel Inoxidabil de Foraj de Prelucrare MZG 10buc SPMG ZM36 Abandoneze SP Strung CNC de Prelucrare de Tip Fast-Burghiu din Carbură Solidă Inserții de Oțel Inoxidabil de Foraj de Prelucrare MZG 10buc SPMG ZM36 Abandoneze SP Strung CNC de Prelucrare de Tip Fast-Burghiu din Carbură Solidă Inserții de Oțel Inoxidabil de Foraj de Prelucrare

MZG 10buc SPMG ZM36 Abandoneze SP Strung CNC de Prelucrare de Tip Fast-Burghiu din Carbură Solidă Inserții de Oțel Inoxidabil de Foraj de Prelucrare

103.23lei 82.59lei
In stoc
e2137

Utilizarea: Metal Foraj
Lungime: 060204
Tip: Arma Burghiu
Nume De Brand: mzg
Material: Carbură De Tungsten
DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
Origine: NC(de Origine)
Numărul De Model: SPMG-ZM36

 • MZG 10buc SPMG ZM36 Abandoneze SP Strung CNC de Prelucrare de Tip Fast-Burghiu din Carbură Solidă Inserții de Oțel Inoxidabil de Foraj de Prelucrare 1.MZG Millling Insertii Element de Specificul

  MZG de Frezat Insertii Parametru de Specificație

  2.MZG de Frezat Insertii de Fotografie de Produs

  3.MZG de Frezat Insertii de Ambalare Info Millling Insertii de Ambalare Info

  4.MZG de Frezat Insertii Parametru

  5.MZG End Mill Instrucțiuni de Siguranță Note de Instrument de Tăiere 1 Introducere MZG-a pus o "atenție" sau un "avertisment", eticheta de pe pachetul de instrument de tăiere de produse, dar nu este la instrumentul în sine.Înainte de a utiliza și de manipulare orice instrument de tăiere de produse și instrument de tăiere materiale, asigurați-vă că pentru a citi acest ghid, astfel încât acestea sunt utilizate în mod corect.De asemenea, ca parte a educației pentru siguranță,vă rugăm să asigurați-vă că pentru a vă familiariza toate reale operatorii cu conținutul de această orientare. 2 Informații de Bază pentru Instrument de Tăiere Materiale 2-1 punct de vedere Tehnic Instrument de Tăiere Material: Terminologie pentru tăiere instrument de materiale,cum ar fi Cimentat Carbură Acoperită Carbură,Cermet, Acoperite metalo-ceramice,Ceramica, CBN și PCD.Carbură de Material: Ciment Carbură cu WC(Carbură de Wolfram), ca principală componentă. 2-2 Proprietăți Fizice Apprearance: Depinde de materiale(de exemplu.g.Gri,Negru,Auriu,ect.) Miros:Niciunul Duritate:Carbură/Cermet 5~30GPaHV, Ceramică 10-40 GPaHV CBN 20~50GPaHV,PCD 80~120 GPaHV Sp.Gr.:Carbură de 9~16, Cermet 5~9, Gresie, 2~7,CBN/PCD 3~5 2-3 Compoziția de Carbură, Nitrură de Carbon-nitrură și Oxid cu W,Ti, Al, Si, Ta,B, ect.și, în plus,metal, cum ar fi Co, Ni, Cr,Mo sunt incluse în unele materiale de tăiere.Măsurile de precauție pentru utilizarea instrument de tăiere 1.General Instrumente De Tăiere

  Măsurile de precauție pentru utilizarea de instrumente de tăiere

  Precaritatea: contact Direct cu un obiect ascuțit marginea de taiere poate provoca leziuni.

  Contramăsuri: atunci Când configurați instrumente de la mașină sau de a lua instrumente de caz, vă rugăm să poarte mănuși de protecție.

  Precaritatea: utilizarea Abuzivă sau necorespunzătoare a condițiilor de lucru poate provoca ruperea uneltelor sau dispersie de bucăți.

  Contramăsuri:vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție

  Vă rugăm să folosiți în gama noastră de tăiere recomandat condiție.

  Vezi catalogul nostru sau manuale de instrucțiuni.

  Precaritatea: impact Excesiv sau uzură grele va crește rezistență tăiere și poate provoca ruperea uneltelor și dispersia de bucăți.

  Contramăsuri: vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție

  De timpuriu schimbul de instrumente este de preferat.

  Precaritatea: Dispersie de încălzit sau prelungită chips-uri poate cauza un prejudiciu sau arde.

  Contramăsuri: vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție

  Pentru chips-uri de ștergere, vă rugăm să opriți aparatul în prealabil și de a folosi elemente de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și protectives mănuși.

  Precaritatea: Instrumente și materiale ajunge la temperaturi ridicate în timpul operație de tăiere.Contact Direct cu instrumentele și materialele la scurt timp după tăiere poate provoca arsuri.

  Contramăsuri:vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție

  Precaritatea: Scântei, generarea de căldură sau chips-uri de înaltă temperatură în timpul funcționării pot provoca fișier.

  Contramăsuri: vă Rugăm să nu funcționeze în jurul Periculoase zone, în care nu există posibilitatea de incendiu sau explozie.

  În cazul utilizării de ulei-lichid de răcire, vă rugăm să asigurați-vă că există suficient de incendiu-echipamente de protecție.

  Precaritatea: Lipsa de echilibru dinamic în timpul de mare viteză rotații duce la vibrații care pot face pauză instrument.

  Contramăsuri: vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție

  Vă rugăm să efectueze încercare-operațiune înainte de tăiere, și confirmă faptul că nu există vibrații sau sunet neobișnuit.

  Precaritatea: atingerea Directă a intepaturilor pe care au fost generate pe suprafața aspră a piesei poate provoca leziuni.

  Contramăsuri: nu atingeți piesa de prelucrat cu mâna goală.

  2.Indexabile Instrumente De Tăiere

  Etichete: end mill hrc65, folie de unghii de foraj, din oțel inoxidabil shap, burghiu tub, pro carbide drill, arma de oțel de foraj, cnc 1325 4 rotativ, burghiu de impact, bit burghiu, rdta.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare