Transport gratuit Levitație Spontus 360 - Spontus360 levitație --Truc de Magie, Distracție, Magie, Magic Party. Transport gratuit Levitație Spontus 360 - Spontus360 levitație --Truc de Magie, Distracție, Magie, Magic Party.

Transport gratuit Levitație Spontus 360 - Spontus360 levitație --Truc de Magie, Distracție, Magie, Magic Party.

11 562.01lei 10 868.29lei
In stoc
e2072

Intervalul De Vârstă: 8-11 Ani
Tip: Mare Prop
Gen: Unisex
Material: Metal
Este Instrucțiuni Inclus: Da
Dimensiune: One Size
Caracteristici: Ușor De A Face
Numărul De Model: Levitație Spontus 360
Origine: NC(de Origine)
Avertizare: no
Performanța Forma: Mare Iluzie

 • Aceasta este cea mai practică levitația .

  Această levitație pot fi prezentate peste tot, în mijlocul publicului, ceea ce înseamnă complet înconjurat de public.

  Datorită acestui fapt, această levitație a fost necesar ca să fie extrem de silențios.

  Nu există o pregătire necesară în fața publicului.Este o chestiune simplă de a muta o masă pe rotile inainte pe scena, o masa pe care ai putea folosi la fel de bine ca un piedestal de masă.

  Nu există nici o reținere de iluminat, astfel încât ai putea chiar să prezinte această levitație pe stradă, dacă ai vrut să.

  Această levitație este complet independent.Nu sunt siruri de caractere, nu de cabluri electrice.

  Puteți prezenta această iluzie până la 20 de ori într-un rând cu un membru al publicului grele până la 90 kg.

  Întârzierea înainte de levitatie este reglabil.

  Întârzierea în mijlocul de aer este reglabil..

  Viteza de plutire este reglabil.

  Acesta vine cu:

  Un tabel special (masa de bază și patru picioare pot fi trimise separat)

  O față de masă

  Un incarcator(100v-240v)

  Un video de predare

  De Satisfacție a clienților vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.De plată Există mai multe metode de plată disponibile pe Ecoloc.ro, cum ar fi, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union),etc. Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Ecoloc.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.De transport maritim 1).Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

  2).Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

  3).Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.Politica de returnare Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.Feedback-ul De feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!

  Etichete: magic, decorative de mari dimensiuni oglinda iluzii, truc de magie, patrick star, tom stone, etapa iluzii, magie de scena, baby spongebob, spongebob umplute jucărie, internat julieta.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare