HDMI HD Encoder HDMI Înregistrare Video HDMI Card de Captura Video 1080P HDMI Card de Captura Video HDMI HD Encoder HDMI Înregistrare Video HDMI Card de Captura Video 1080P HDMI Card de Captura Video HDMI HD Encoder HDMI Înregistrare Video HDMI Card de Captura Video 1080P HDMI Card de Captura Video HDMI HD Encoder HDMI Înregistrare Video HDMI Card de Captura Video 1080P HDMI Card de Captura Video HDMI HD Encoder HDMI Înregistrare Video HDMI Card de Captura Video 1080P HDMI Card de Captura Video HDMI HD Encoder HDMI Înregistrare Video HDMI Card de Captura Video 1080P HDMI Card de Captura Video

HDMI HD Encoder HDMI Înregistrare Video HDMI Card de Captura Video 1080P HDMI Card de Captura Video

206.47lei
In stoc
e2045

HDMI Standard: V1.4a/Tip de interfață
Intrare HDMI rezoluție: [email protected]
Dimensiuni (WxHxD)): 73X42X14
Nume De Brand: linkardwell
Pachet: Da
Greutate: 30.6g
Tip: Audio & Video
Numărul De Model: LCC260
Compatibil Audio Și Video Echipament De Stil: Digital-to-Analog Converter (DAC)

 • LCC260 este un HD HDMI audio și video de captare și codificare card lansat de Link-compania de carduri.Sa HDMI suportă V1.4a versiune format standard, care suporta [email protected] intrare video.

  LCC260 transmite HD video HDMI semnal MJPEG și H. 264 cu interne de înaltă eficientă greu encoder , și transmite-l la gazdă prin USB.Pentru că LCC260 integrează intern hardware encoder, gazda poate obține de înaltă definiție audio și fluxuri video la un cost mult mai mic.După audio-video de decodare a datelor, ieșire AV este încă excelent, dar fluxul de date este semnificativ mai mic, care este foarte potrivit pentru rețeaua de transport și depozitare.

  La LCC260 de ieșire este USB2.0 interface, plug and play.Este mic în dimensiuni, lumină în greutate și ușor de utilizat în interfața.Aceste caracteristici asigura că LCC260 poate rula pe un nivel relativ scăzut de aparatura performanta pentru o gamă mai largă și o mai bună utilizare.

  În plus, este foarte important ca, indiferent de codificare video în format MJPEG sau H. 264, stream, protocoale de transmisie a se conforma cu UVC protocol standard, și fluxul audio conformitate cu UAC protocol standard, astfel încât LCC260 poate rula pe Windows/Linux/Mac/Android și alte dispozitive sistem de operare.

  LCC260 special optimizează compatibilitatea cu sistemele Android, permițându-i să fie compatibil cu mai multe sisteme Android, cum ar fi telefoane mobile, tablete și profesionale terminale.

  La referrance materiale pot fi descărcate de pe Baidu SkyDrive:

  https://pan.baidu.com/s/1IpQ7ChnEjcnl76TthPWewA

  Și referance video de LCC260 în Win10 este :

  http://v.youku.com/v_show/id_XMzg4Mzc0OTQ0NA==.html?spm=a2hzp.8244740.0.0

  Etichete: PCM2704, recorder video captur, audio dac, digital-analog convertor audio digital, ios hdmi placa de captura, punte stream, hdmi roșu, camera microsc, ir encoder, ati card de captura video.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare