2020 Epocă de Flori de Plante de Udare pot Sticla cu Pulverizator Domnule Pulverizator de Plantare Fierbător de apă pentru Grădină Sticla cu Pulverizator de Coafură 2020 Epocă de Flori de Plante de Udare pot Sticla cu Pulverizator Domnule Pulverizator de Plantare Fierbător de apă pentru Grădină Sticla cu Pulverizator de Coafură 2020 Epocă de Flori de Plante de Udare pot Sticla cu Pulverizator Domnule Pulverizator de Plantare Fierbător de apă pentru Grădină Sticla cu Pulverizator de Coafură 2020 Epocă de Flori de Plante de Udare pot Sticla cu Pulverizator Domnule Pulverizator de Plantare Fierbător de apă pentru Grădină Sticla cu Pulverizator de Coafură 2020 Epocă de Flori de Plante de Udare pot Sticla cu Pulverizator Domnule Pulverizator de Plantare Fierbător de apă pentru Grădină Sticla cu Pulverizator de Coafură 2020 Epocă de Flori de Plante de Udare pot Sticla cu Pulverizator Domnule Pulverizator de Plantare Fierbător de apă pentru Grădină Sticla cu Pulverizator de Coafură

2020 Epocă de Flori de Plante de Udare pot Sticla cu Pulverizator Domnule Pulverizator de Plantare Fierbător de apă pentru Grădină Sticla cu Pulverizator de Coafură

23.50lei 16.23lei
In stoc
e1911

Tip 2: Apa Sticla Cu Pulverizator
Tip: Bidoane De Apa
Plastic Tip: PP
Numărul De Model: stropitoare
Tip 1: Flori De Plante De Udare Pot
Tip 3: Oală De Udare
Material: Plastic

 • Portabil De Epocă Sticla Cu Pulverizator Forma De Dovleac, Flori De Plante De Apă Sub Presiune Pulverizator Sticle, Cutii De Udare De Aspersoare Instrument De Gradina Specificatii:

  Mână-presiunea de proiectare, convenabil de a folosi.

  Forma de dovleac, se pare atât de frumos și unic.

  Stil Vintage, poate fi folosit ca decor bun pentru casa ta sau la grădină.

  Perfect pentru udare plante ornamentale și flori oală, la interior sau în aer liber.Realizate din materiale de înaltă calitate, ușor, rezistent la apă și durată de viață mai lungă.Nume produs: Sticla cu Pulverizator Material: PP + Sticla Caracteristici: Forma de Dovleac, de Epocă, Udarea gradinii Instrument Diametru Maxim: 7.8 cm/3.07" (Aprox.)

  Înălțime maximă (Inclusiv Vârful): 18cm/7.09" (Aprox.)

  Sticla Înălțime: 8,8 cm/3.46" (Aprox.) Note: din Cauza la lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Pachetul Include:

  1 x Duza 1 x Sticla cu Pulverizator (Altele Nu sunt Incluse)

  Etichete: bonsai, telefon stick, oala, broasca inserați codul, pulverizator, aur plante domnule, planta pulverizator, facial domnule, vase plantes, uf vintage.

 • Recenzii (3)

  • Bugaga9172

   Me encanto!!! Es muy bonito. Es de vidrio de buena calidad y lo más importante es que funciona de maravilla. Quiero comprar más. Hay descuentos por cantidad?

  • Loginovaap

   Nice but leaks at the top

  • Imcyndy15

   Super! Tiny watering can vintage glass base and top with dispenser plastic, but made in old style. Very beautiful looking, is hard and great works. Recommend! Ideal for spryskiwania leaf house plants.

  Scrie o recenzie

Produse similare