E85 kit de conversie 6cyl cu pornirea la Rece Asst biocombustibil e85, etanol masina, bioetanol converter

E85 kit de conversie 6cyl cu pornirea la Rece Asst biocombustibil e85, etanol masina, bioetanol converter

821.73lei 698.47lei
In stoc
e189538

Numărul De Model: 6Cylinders
locul de origine: China (Continentală)
Nume De Brand: POMIACAM

 • E85 kit de conversie

  1. cu stea rece

  2.CONSTRUIT ÎN TEMP.SENZOR

  3 4 Cilindrii E85 Kit De Conversie

  E85 kit de conversie 6cyl cu pornirea la Rece Asst biocombustibil e85, etanol masina, bioetanol converter

  E85 kit de conversie 6cyl EV1 (carcasa de plastic) cu Pornire la Rece Asst,

  multicombustibil kituri de conversie

  sistem de combustibil conveter E-85

  Cu privire la Fabrica noastra :

  Shenzhen Autoptech Technology Co., Ltd este unul dintre cei mai importanti producatori de supraveghere video, procesare a semnalului de imagine, DVR mobil și software-ul CMS din lume, oferind clienților la nivel mondial cu produse de înaltă calitate în domeniul de supraveghere video, securitate și vehicul de supraveghere, precum și de servicii orientate spre client și soluții pentru a crea valoare adăugată pentru clienți prin îmbunătățirea competitivității și largă dezvoltare în piața globală.

  1. CONSTRUIT ÎN TEMP.SENZOR;

  2. PORNIRE la RECE ASST / Rece Pornirea Motorului Asst ;

  3. 4, 6, 8 Cilindri modele cu conector tipuri;

  4. CE a aprobat și în conformitate cu directivele Europene

  4. De bună Calitate, cu mai lungă industriale 5ani' fabrica de garanție ;

  5. flex combustibil etanol combustibil alternativ cu preț Competitiv;

  Privire la Produse:

  E85 flex combustibil etanol combustibil alternativ permite numai benzina de vehicule pentru a rula pe etanol ca o alternativă de combustibil.

  flex combustibil etanol combustibil alternativ se instalează ca un dispozitiv plug and play în vehicule cu sistem de Injecție de combustibil, prin redirecționarea semnalul de la E. C.

  M. la injectoare.

  Noi oferim OEM de producție de servicii pentru distribuitori de lume pe E85 industrie;

  Oferim servicii complete de serie e85 flex combustibil etanol combustibil alternativ, format a 4, 6, 8 Cilindri modele cu conector tipuri disponibile pentru EV1, EV6, Nippon Denso, Delphi, Toyota și Honda.

  flex combustibil etanol combustibil alternativ cu ADEVĂRAT de pornire la rece asst.tehnologia și cu construit în temp.senzor.Care kituri vor, desigur, să fie ușor pentru motorul dvs. de pornire la rece, atunci când temperatura.scade sub 10°C.

  flex combustibil etanol combustibil alternativ sunt aprobate de CE și în conformitate cu directivele Europene: EMC 2004/108/CE, EN55022: 2010, EN61000-3-2:2006+A1:2009+A2:2009, EN61000-3-3:2008, EN55024:2010

  flex combustibil etanol combustibil alternativ industriale cu cea mai lungă 5ani' fabrica de garanție(5ani pe placa de circuit și restul de un an pe alte componente mecanice, cum ar fi hamuri și conectori)

  Caracteristici

  ** flex combustibil etanol combustibil alternativ funcționează pe vehicule OBD2 de combustibil și emisiile de la sistemele de cartografiere, care creează un sistem automat de tranziție între benzină și etanol.De la combustibil harta este setat automat pentru vehiculul dumneavoastră, aveți nevoie doar pentru a umple cu orice amestec de etanol și benzină care o alegeți.

  ** Soluții mai bune pentru vehiculele existente și, de asemenea, noi și diferite tehnologii ca producătorii auto ieși; conformitatea cu Multi-Sistem de Deplasare (MDS) motoare pe benzină.

  ** Temperatură scăzută.Rece Pornirea Motorului Asst.

  ** flex combustibil etanol combustibil alternativ are cod care se adaptează la vehiculele care cilindrii picătură pentru o mai bună economie de combustibil.

  ** flex combustibil etanol combustibil alternativ a de cod care veghează pentru haotic, confuz semnale și se oprește operațiunea până când problema dispare.Aceasta este o caracteristică de siguranță pentru a preveni inundațiile.

  ** flex combustibil etanol combustibil alternativ are o caracteristică nouă, care stabilizează tensiunea de semnal de la microprocesor în cazul în care clientul și-a ridicat amp draw (mare casetofoane, etc.)

  Pentru proba este binevenit .Vă rugăm să ne contactați cu un răspuns rapid .

  Putem oferi garantie de 2 ani despre acest produs.

  Plata : TT W/U PA-YPA-L E85 kit de conversie

  Timp de livrare 3 zile pentru proba . 7-15 dya pentru cea mai mare parte.

  Etichete: wp9, etanol fireplac, e85, etanol kit, 3 bay, hdd caddy ideapad 510, e85 kit, gel confort, bioetanol, dell e5470.

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare