Carbură de Unghii Burghiu 2.35 mm 3/32 inch Coadă Mandrină Electric Mini Burghiu Instrument Rotativ Accesorii Carbură de Unghii Burghiu 2.35 mm 3/32 inch Coadă Mandrină Electric Mini Burghiu Instrument Rotativ Accesorii Carbură de Unghii Burghiu 2.35 mm 3/32 inch Coadă Mandrină Electric Mini Burghiu Instrument Rotativ Accesorii Carbură de Unghii Burghiu 2.35 mm 3/32 inch Coadă Mandrină Electric Mini Burghiu Instrument Rotativ Accesorii Carbură de Unghii Burghiu 2.35 mm 3/32 inch Coadă Mandrină Electric Mini Burghiu Instrument Rotativ Accesorii

Carbură de Unghii Burghiu 2.35 mm 3/32 inch Coadă Mandrină Electric Mini Burghiu Instrument Rotativ Accesorii

51.66lei 36.17lei
In stoc
e1814

Origine: NC(de Origine)
Material: Carbură de
Tip: Alte
DIY Consumabile: Vopsea Si Decorare
Utilizarea: Alte
Numărul De Model: MDA-NailDrillBit-0264
Nume De Brand: CONQROC

 • Carbură de Unghii Burghiu 2.35 mm 3/32 inch Coadă Mandrină

  Caracteristici

  Fiecare cap de măcinare, nu este ușor să fie înfundate.Antiacid și alcalino-rezistente, rezistență la căldură și puternică rezistență la abraziune.Mai convenabil și confortabil de utilizat, oferindu-vă diferite experiențe și sentimente.Excelentă rezistență la uzură și tăiere funcții vă ajută să decora frumos unghia de modelare pentru a satisface nevoile dumneavoastra.Cu un foarte ușor de recunoscut și aspect unic.

  5 Opțiuni

  Cum Să Utilizați

  va reduce lungimea unghiei selecție de forma de cap de măcinare de primele două părți după ce față de ordinea de rectificat, polizat, în forma dorită.

  Vă Rugăm Să Rețineți

  - Verificați slefuire cap înainte de utilizare. - Utilizați ochelari de protecție pentru a preveni praful si parul de la intrarea ochii atunci când îl folosiți. - După utilizare, dezinfectati slefuire cap să-l păstrați curat. - Dacă slefuire capul cade, nu-l folosesc. - Păstrați acest produs la îndemâna copiilor. - Doar pentru profesioniști.

  Pachet

  FAQ

  Transport Termenii: 1) Elementele vor fi livrate în termen de 1~3 zile lucrătoare.Acorde o atenție, vă rog, suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice vamale întârziere sau fiscale. 2) spune-mi te Rog adresa ta de curent după plata în termen de 1~2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 3) Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.În mod normal, durează 20~50 de zile lucrătoare pentru sosirea prin Poștă înregistrată Air Mail, și durează 3~10 zile lucrătoare de Express. 4) cele Mai multe din numărul de urmărire, puteți urmări în www.17track.net. 5) Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de 30 de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.Se întoarce și de Rambursare: 1) Când primiți un produs care a fost cumpărat și plătit pentru la magazinul nostru, și veți găsi că nu este descris sau este de o calitate scăzută, ne poti contacta pentru a rezolva aceste probleme. 2) puteți depune cererile de rambursare de până la 15 zile după ce comanda a fost finalizată prin deschiderea unui litigiu în pagina cu detaliile comenzii. 3) Dacă ești de acord cu noi pentru a returna produsul, vă rugăm să verificați cu noi pe informații de transport maritim. 4) O notificare va fi trimis la tine după ce elementul întors este primit și o altă dată de rambursare/schimb au fost prelucrate.Feedback: 1) Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult! 2) va oferim mereu cele mai bune servicii pentru tine.Contactați-Ne: 1) Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! 2) Vom încerca să răspundă cât mai repede posibil.dar vă rog permiteți-întârziere de răspuns pentru afaceri non-timp.vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebare ați putea avea deci vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

  Etichete: core gaura văzut, folie de unghii de foraj, Burghiu de 5mm, dorn inel, mandrină, deko dremel, dasan burghiu, burghiu m14, pana unghii burghiu, mandrina de gaurit.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare