Sistem de Umflare a anvelopelor fără Fir Compresor Portabil Digital Auto Pneu Pompa 12V 150PSI Reîncărcabilă Pompa de Aer pentru Masina Anvelope de Biciclete Bile Sistem de Umflare a anvelopelor fără Fir Compresor Portabil Digital Auto Pneu Pompa 12V 150PSI Reîncărcabilă Pompa de Aer pentru Masina Anvelope de Biciclete Bile Sistem de Umflare a anvelopelor fără Fir Compresor Portabil Digital Auto Pneu Pompa 12V 150PSI Reîncărcabilă Pompa de Aer pentru Masina Anvelope de Biciclete Bile Sistem de Umflare a anvelopelor fără Fir Compresor Portabil Digital Auto Pneu Pompa 12V 150PSI Reîncărcabilă Pompa de Aer pentru Masina Anvelope de Biciclete Bile Sistem de Umflare a anvelopelor fără Fir Compresor Portabil Digital Auto Pneu Pompa 12V 150PSI Reîncărcabilă Pompa de Aer pentru Masina Anvelope de Biciclete Bile Sistem de Umflare a anvelopelor fără Fir Compresor Portabil Digital Auto Pneu Pompa 12V 150PSI Reîncărcabilă Pompa de Aer pentru Masina Anvelope de Biciclete Bile

Sistem de Umflare a anvelopelor fără Fir Compresor Portabil Digital Auto Pneu Pompa 12V 150PSI Reîncărcabilă Pompa de Aer pentru Masina Anvelope de Biciclete Bile

338.44lei 152.29lei
In stoc
e1810

Capacitatea bateriei: 3000mAh
Nume De Brand: Fetchshe
Înălțime Element: 22.5cm
Numele Modelului: QM193056-55
Articol Diametru: 5.7cm
Tip De Element: Pompe
Tip De Material: ABS
Lumina De Avertizare: Pompa De Aer
Max presiunea de umflare: 150psi
Articol Greutate: 0.58kg
Manometru anvelope: Banca De Putere
Element De Lungime: 5.7cm
Lățime Produs: 5.7cm
Tensiune: 12

 • Caracteristică:

  *1.Anvelope de Măsurare a Presiunii: Conectați furtunul in jos anvelopa de bază, .apăsați butonul de alimentare pentru a trezi ecranul LCD, și se va afișa curente a presiunii în anvelope.

  *2.Telefon, Încărcător, baterie Detasabila Design, vă permite să aveți un telefon mobil baterie reîncărcabilă comoară în același timp, greutatea netă a bateriei este 128.6 g / 0.28 kg, dimensiune mini ar putea perfectă a pus în buzunar.

  *3.Integratoare de Stocare: Jucărie Duza, Mingea Ac și Presta au fost Depozitate în partea din spate a pompei.

  *4.De mare Capacitate Baterie Reîncărcabilă: Acest compresor portabil este certificat litiu-ion și USB port de încărcare suport de încărcare rapidă.Ai putea bucura de încărcare eficiente cu o baterie de mare capacitate totală de 3000mAh (1000mAh * 3).

  *5.Fast Auto-Inflația: anvelopa pneumatic are 4 comutare unități de presiune (PSI, BAR, KPA, KG / CM), astfel încât să puteți prestabilite a presiunii în anvelope, după cum doriți.Anvelopa pompa va opri automat atunci când ajunge la cele prestabilite a presiunii în anvelope .Compresorul are un maxim gonflabile presiune de 150PSI.

  *6.Multifuncțional: Cu acumulator portabil de design, pompa permite să ajungă la toate anvelopele de biciclete, motociclete, autoturisme (inclusiv Suv-uri).De asemenea echipat cu 3 duze adaptoare pentru saltele / barcă / jucarii / sport minge / gonflabile.

  *7.Acumulator Portabil de Design: Acest sistem de umflare a anvelopelor este fără fir design compact și mini dimensiune face portabil si simplu de operat cu o singură mână.Ai nevoie doar de 4 pași pentru a începe umflarea.Ecranul LCD afișează în timp real de presiune pe o parte deci, ai putea monitoriza presiunea fără îndoire pentru a vedea partea de jos.

  *8.Utilizarea de noapte:de a Evidenția COB lumina te face convenabil de a folosi digital pneumatic ca un manometru și umflare în întuneric.

  Caietul de sarcini:

  -Capacitate baterie: 3000mAh (1000mAh * 3)

  -Maxim timp de lucru continuu: 25 ~ 30 min

  -Inflația eficiență: 25 ~ 35L / min

  -Max presiune de umflare: 150PSI / 10.3 BAR / 990KPA / 10.5 KG / CM

  -Unități de presiune: PSI, BAR, KPA, KG / CM2

  -Temperatura de lucru:-20 ° C ~ + 60 ° C

  -Putere de lucru: 55W

  -Tensiune de intrare: 12V DC (incarcator auto), DC 5-15V (cablu USB)

  -Curent de lucru: 1 ~ 5A

  -Proiector: 70Lumens

  -Net Greutate: 475g / 1.05 lb

  -Dimensiune produs: 225 * 160 * 65mm (8.86 * 6.3 * 2.56 inch)

  -Aer exterior lungime furtun: 12cm (4.72 inch)

  Utilizare multiplă este proiectat pentru viața ta:

  -Pentru masina / SUV / RV anvelope de relativ joasă presiune pentru presiune presetată

  -Pentru biciclete / motociclete anvelope

  -Pentru echipamente sportive

  -Pentru jucării gonflabile

  -Pentru barca de Cauciuc

  Notă: Nu pentru van, autocare, rulote, camioane.

  Pașii De Operare

  1.Conectați furtunul in jos anvelopa de bază.

  2.Apăsați în jos catarama de pe furtunul de aer pentru a preveni scurgeri de aer.

  3.Apăsați butonul de alimentare pentru a trezi ecranul LCD.

  4.Apăsați pe "U" buton pentru a selecta unități.

  5.Apăsați butonul "+" și "-" pentru a prestabilite a presiunii în anvelope.

  6.Apăsați butonul de alimentare pentru a începe umflarea, se va opri automat atunci când presetare presiune este de ajuns.

  Pachet Inclusiv

  1 * Compresor De Aer

  1 * Cablu USB de Încărcare

  1 * Furtun De Aer

  1 * Mingea Ac

  1 * Jucărie Duza

  1 * Sac De Depozitare

  1 * Manual De Utilizare

  Notă:

  1. Toate imaginile au fost calibrat profesional, dar din cauza luminii ambientale și de afișare diferite setări de dispozitiv, imagini și articole vezi poate avea unele abateri, te rog să mă ierți.

  2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

  Etichete: Compresor aer 12v, auto compresor, robinet benzină pompa de aer 12v, comerciale compresor de aer accesorii, compresor auto, conditionat compresor 12v, aer sistem de umflare a anvelopelor, compresor de aer, pompa de aer masina anvelope compresor vw, etrier radial.

 • Recenzii (3)

  • Agrggthet

   Пришел за месяц, все в целости, пока не использовали

  • Jamjules

   El producto es como la descripción. No és lo que esperaba. És bastante lento y parece que le cuesta hinchar las ruedas, ya sean de turismo o motocicletas. Lo único bueno és que es inalámbrico. La batería es pequeña para el trabajo que debe realizar en hinchador.

  • Nanuka Nanuka16

   I receive parcel after 90 day, maybe problem with post office. But seller is good. Air pump works normal.

  Scrie o recenzie

Produse similare