Unicorn Căști de Desene animate Căști de Moda pentru Copii Fete de Muzică Stereo Joc de Telefon Căști Copii de Craciun Cadouri de naștere. Unicorn Căști de Desene animate Căști de Moda pentru Copii Fete de Muzică Stereo Joc de Telefon Căști Copii de Craciun Cadouri de naștere. Unicorn Căști de Desene animate Căști de Moda pentru Copii Fete de Muzică Stereo Joc de Telefon Căști Copii de Craciun Cadouri de naștere. Unicorn Căști de Desene animate Căști de Moda pentru Copii Fete de Muzică Stereo Joc de Telefon Căști Copii de Craciun Cadouri de naștere. Unicorn Căști de Desene animate Căști de Moda pentru Copii Fete de Muzică Stereo Joc de Telefon Căști Copii de Craciun Cadouri de naștere. Unicorn Căști de Desene animate Căști de Moda pentru Copii Fete de Muzică Stereo Joc de Telefon Căști Copii de Craciun Cadouri de naștere.

Unicorn Căști de Desene animate Căști de Moda pentru Copii Fete de Muzică Stereo Joc de Telefon Căști Copii de Craciun Cadouri de naștere.

53.64lei
In stoc
e171151

Driver Diametru: 40mm
Control Al Volumului: No
Funcția: Sport
Distorsiune Armonică Totală: 0.01%
Rezistenta: 32Ω
Stil: Căști
Vocalism Principiu: Dinamic
Comunicare: Cu fir
Cu Microfon: No
Numărul De Șoferi: 2
Lungimea Liniei: 1.2 m
Rezistent la apa: No
Plug Type: Tip De Linie
Sensibilitatea: 103db
Activă A Zgomotului De Fond: No
Nume De Brand: Beworth
Tip Wireless: NICI unul
Suport Card De Memorie: No
Buton De Control: No
Numărul De Model: DMZ-10
Sprijin APP: No
Este wireless: No
Conectori: 3.5 mm

  • Etichete: desene animate bufnita căști, desene animate căști stereo, petrecere de naștere., beyerdynamic bentita, de naștere., acupunctur, enduro motocicle, flamingo desene animate căști, 1 cavalerie, copilul de naștere..

  • Recenzii (0)

    Scrie o recenzie

Produse similare