PCI-e la IDE & 2 porturi SATA 7pin Controller Card Chipset-ul Jmicron JMB363 PCI-e la IDE & 2 porturi SATA 7pin Controller Card Chipset-ul Jmicron JMB363 PCI-e la IDE & 2 porturi SATA 7pin Controller Card Chipset-ul Jmicron JMB363 PCI-e la IDE & 2 porturi SATA 7pin Controller Card Chipset-ul Jmicron JMB363 PCI-e la IDE & 2 porturi SATA 7pin Controller Card Chipset-ul Jmicron JMB363

PCI-e la IDE & 2 porturi SATA 7pin Controller Card Chipset-ul Jmicron JMB363

97.12lei 91.30lei
In stoc
e165752

Numărul De Model: JC105
Tip: M. 2 SSD PCI-E
Pachet: Da
Nume De Brand: FOVORE
Tip De Interfață: Alte

 • PCIe Interne 2 Porturi SATA2.0 + IDE Card oferă 2 porturi SATA II și 1-port PATA de conectivitate.Chipset: Jmicron JMB363 Suporta 1-Lane 2.5 Gbps PCI Express Interne interfață nativă multiplexate la 2 porturi SATA II și 1-port PATA Suporta 2-port 3.0 Gbps SATA II interfață Acceptă două independente SATA II canale (separată logic și FIFO) Sprijină Native Command Queue (NCQ) pe SATA II port Acceptă Conectarea la Cald ca USB la SATA II port Acceptă Portul de Multiplicare cu Comandă bazate pe Comutare pe SATA II port Suportă până la UDMA6 modul de transfer de PATA Suportă până la 4 dispozitiv de stocare conexiune Suportă până la 0,1,0+1,JBOD, RAID function

  Placa PCIE x1

  ​ ​ ​ ​ ​ ​

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

  4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ecoloc.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

  1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Ecoloc.ro!

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  Etichete: sata raid nas, m.2 raid pe placa de baza, 4ch rf fără fir control de la distanță, pci express raid, post card pentru diagnosticare placa de baza, asus controler raid, a1061, 2242 la 2280, jeyi, pci la sata x1.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare