Anti-rid Motociclete Parbriz Pilote Windproof Șorț Impermeabil Scuter Picior de Acoperire Subțire de Bumbac Impermeabil Fusta Pătură Anti-rid Motociclete Parbriz Pilote Windproof Șorț Impermeabil Scuter Picior de Acoperire Subțire de Bumbac Impermeabil Fusta Pătură Anti-rid Motociclete Parbriz Pilote Windproof Șorț Impermeabil Scuter Picior de Acoperire Subțire de Bumbac Impermeabil Fusta Pătură Anti-rid Motociclete Parbriz Pilote Windproof Șorț Impermeabil Scuter Picior de Acoperire Subțire de Bumbac Impermeabil Fusta Pătură Anti-rid Motociclete Parbriz Pilote Windproof Șorț Impermeabil Scuter Picior de Acoperire Subțire de Bumbac Impermeabil Fusta Pătură Anti-rid Motociclete Parbriz Pilote Windproof Șorț Impermeabil Scuter Picior de Acoperire Subțire de Bumbac Impermeabil Fusta Pătură

Anti-rid Motociclete Parbriz Pilote Windproof Șorț Impermeabil Scuter Picior de Acoperire Subțire de Bumbac Impermeabil Fusta Pătură

123.88lei 81.76lei
In stoc
e1637

Numărul De Model: Parbriz Pilote Șorț
Origine: NC(de Origine)

 • Caracteristici: 1. Tesatura de înaltă calitate: stratul exterior al piciorului de acoperire utilizează animale de COMPANIE fibre, care are antirid buna rezistenta si forma de retenție, care este anti-rid, non-stick de păr, puternice și durabile, vânt și impermeabile, iar piciorul capacul poate ajuta să îți țină de cald în toamna rece și iarna sezoane Impermeabil, pentru a primi mai mult timp de echitatie.

  2. Convenabil de Stocare: talie este proiectat cu o banda elastica, care poate fi ușor stocate, fără un sac de depozitare, care este mic și nu ocupă spațiu.Atunci când nu este în uz, capacul poate fi plasat într-pedala cutie de depozitare, care poate fi purtat și dus în orice moment.Capacul este conceput cu 2 buzunare mari pentru a fi convenabil pentru plasarea de obiecte mici, cum ar fi chei, telefoane mobile, portofele, etc.

  3. Vânt și rezistent la apa: capacul are 3-strat de material funcțional, stratul exterior este rezistent la apă și vânt, stratul de mijloc este umplut cu termică de înaltă calitate din bumbac, de mare căldură, textura moale, de protecție a mediului și fără lipici, interior material are o buna permeabilitate la aer, uscare rapida, nu static de adsorbție, și confortabil de purtat moale.

  4. Buna Dimensiuni: Poate acoperi picioarele în toate direcțiile, cel mai lung punct este 93cm/36.61, care poate bloca în mod eficient față și vânt lateral atunci când de echitatie, și să furnizeze căldură pentru picioare.

  5. Unic și Practice: capacul aspectul design-ul este conceput pentru femei, care este foarte frumos si practic.Butoane reglabile pe talie, 3 butoniere sunt rezervate, iar talia poate fi ajustată în funcție de circumferința taliei și grosimea de hainele purtate.

  Caietul de sarcini :

  Nume: Scuter Picior Acoperi

  Culoare: negru

  Material: fibre de poliester + bumbac cald

  Dimensiuni(aproximativ):

  Rezistent la apa - subțire de bumbac impermeabil fusta lungime: 93cm/36.61 în, talie: 70-90cm/27.56-35.43 în

  Bumbac gros impermeabil fusta lungime: 93cm/36.61 în, talie: 80-110cm/31.50-43.31 în

  Lista De Ambalare:

  1*Picior De Acoperire

  Notă:

  Nu de călcat.

  Etichete: pătură motocicleta, șorț de bucătărie, capac picior scuter, șorț de bucătărie femei, parbriz moto, pătură scuter, parbriz, 1090mhz, șuruburile capacului scuter, Impermeabil.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare