Nor de 5MP Wifi Camera IP de Exterior 3MP Culoare Infraroșu Viziune de Noapte Camera de Securitate Wifi 1080P HD Ai Omului Detecta Camera Wireless Nor de 5MP Wifi Camera IP de Exterior 3MP Culoare Infraroșu Viziune de Noapte Camera de Securitate Wifi 1080P HD Ai Omului Detecta Camera Wireless Nor de 5MP Wifi Camera IP de Exterior 3MP Culoare Infraroșu Viziune de Noapte Camera de Securitate Wifi 1080P HD Ai Omului Detecta Camera Wireless Nor de 5MP Wifi Camera IP de Exterior 3MP Culoare Infraroșu Viziune de Noapte Camera de Securitate Wifi 1080P HD Ai Omului Detecta Camera Wireless Nor de 5MP Wifi Camera IP de Exterior 3MP Culoare Infraroșu Viziune de Noapte Camera de Securitate Wifi 1080P HD Ai Omului Detecta Camera Wireless Nor de 5MP Wifi Camera IP de Exterior 3MP Culoare Infraroșu Viziune de Noapte Camera de Securitate Wifi 1080P HD Ai Omului Detecta Camera Wireless

Nor de 5MP Wifi Camera IP de Exterior 3MP Culoare Infraroșu Viziune de Noapte Camera de Securitate Wifi 1080P HD Ai Omului Detecta Camera Wireless

208.86lei 100.26lei
In stoc
e163429

Trei Moduri De Noapte: Modul Color în infraroșu / mode / Modul de Alarmă Inteligent
Viziune De Noapte: IR/Culoare Viziune de Noapte
Tip: Camera IP
Sisteme De Operare Acceptate: Windows 10
Iluminare Minimă(Lux): 0.01
Alimentare: Inclus
Interfață De Rețea: RJ-45 10/100Mb Ethernet Slot
Rezoluție: 2MP/3MP/5MP
IR Distanta(m): 25-35 de Metri
Senzor: CMOS
culoare: Alb
Depozitare: NICI unul
Unghi De Vizualizare : 80°
Conectivitate: IP/de Rețea fără Fir
Slot pentru Card SD: Suport Max 128G Card SD
De Alimentare(V): DC12V
Caracteristici Speciale: Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Numărul De Model: 60S04MW-XMT50H1
Tehnologia: Infraroșu
Lentila (mm): 3.6 mm
Dimensiuni (L x W x D)(mm): Ca imagine spectacol
App ( IOS / Android ): ICSee App & Xmeye App
Stil: Camera Bullet
De Alarmă Special: Lumina De Alarmă / Alarmare Vocală
De Detectare A Mișcării: Ai Detectarea Omului
temperatura de lucru: -35° ~ 55°
Instalare: Partea
Sprijinit De Sisteme Mobile: ios
Suport De Perete: Partea
De Înaltă Definiție: 5.0 Megapixeli
Origine: NC(de Origine)
Megapixeli: 5MP
Consum De Energie(W): Max 8W
Nume De Brand: ANBIUX
Material: Carcasa de Metal
TF Card: NICI unul
Nor De Stocare: Trebuie să plătească un Cost Suplimentar
Două Căi Audio: Built-in Microfon si Difuzor
Certificare: CE
Înregistrare: Bucla De Înregistrare / Înregistrare De Alarmă

 • 1080P / 3MP / 5MP de Înaltă Rezoluție ; Inteligent Ai Umanoid de detectare: de amestecare linie, zona, două-mod de detectare a fluxului de formă umană, elementul nu declanseaza alarma ; Suport DIY Vocii Alertă și de Alarmă Clopot / Personalizate nouă difuzoare cu volum tare (4W putere mare) ; Noapte Trei moduri de Setare : negru lumina full color infraroșu viziune de noapte dubla cu lumina de avertizare ; Suport Lumina de Alarmă și Alarmă Voce : setați Alarma inteligent mod de noapte pentru camera foto în modul Ai ,atunci când defectele umane pe timp de noapte ,sale de Lumina alba se va aprinde ; Vocea DIY face asta spune ceva atunci când detectează mișcare pentru a forța Intrus părăsi casa ta ; Sprijină full time înregistrare în buclă , atunci când cardul Sd este plin , video vechi vor fi acoperite de vedere nou înregistrarea în mod automat .Susține Moțiunea de Înregistrare de Alarmă , ai putea înregistra doar atunci când detectează mișcare pentru a salva mai mult spațiu de stocare pentru cardul SD și Stocare în cloud ; Suportă Două moduri audio , poti vorbi cu unul de pe lângă camera direct ; Sprijin AP Directă Legătură / Conexiune Wireless /Conexiune prin cablu ; Suport Două Moduri de Înregistrare : Prima lună gratuit de stocare cloud,Max 128G SD card de Înregistrare ,de securitate a datelor este mult mai stabil ; Suport protocolul ONVIF recorder adăuga; CMS Software-ul PC salva și reda în timp real ; P2P Accesul de la Distanță/Multi-User : tehnologia P2P permite să fie în măsură pentru a vedea live situația din casa ta, oriunde te afli , doar cu P2P cont pe app prin intermediul Smartphone sau tableta .2MP VS 5MP de Înaltă Rezoluție

  5MP imagine are mai rafinat,mai bine saturație lumină,zgomot redus și alte avantaje.

  Mian Caracteristici

  H. 265X nou design de stocare, TF card de stocare este mai mic, mai stabil și mai durabil ; Xmeye (ICSee) dezvoltat independent RTS arhitectura Cloud, care este mai rapid și previzualizare este mult mai stabil ; Tehnologie Specială : Exclusiv patentat sferice tratament termic, cu o medie de 30 de grade, lasa ecran expunere la căldură uscată și dispar.

  Conținutul Pachetului

  1* Camera Bullet 1* Alimentare 1* Rapid Manual De Utilizare 1* Șuruburi

  Ai Umanoid De Detectare

  Inteligent Ai funcția de Detectare , suport de amestecare linie, zona, două-mod de detectare a fluxului de formă umană, ușor de setare în Aplicația.Camera ar putea distinge ființele umane și alte lucruri la o distanta de aproximativ 7 metri , va împinge doar alarma de la telefon atunci când detectează umane umane în modul de detectare .Și în condiții normale de modul de detectare a Mișcării , s-ar putea detecta orice mișcare .

  Lumina Inteligent / Alarma Audio

  În Lumina Inteligent modul , alb LED se va aprinde pentru a detecta Intrus și Alarmare Vocală-ar putea ajuta mai mult pentru a forța om părăsi casa ta.S-ar putea face instantaneu și împinge mesaj de alarmă în aplicația .

  Smart Viziune De Noapte Moduri

  Built-in 4buc Dual Led-uri de lumină ; Monitor obiecte în mișcare, în mod automat se aprinde.Acesta este un impresionant pic armă împotriva criminalității .Camera ar putea arăta colorate viziune pe timp de noapte , există trei moduri pentru tine de a selecta .

  Real Două Moduri Audio

  Built-in microfon si difuzor / Personalizate de noi difuzoare cu volum tare .Ai putea vorbi cu oricine se apropie de camera ( a Avertiza pe cineva să părăsească casa ta )

  Card SD și de Stocare Cloud

  Max 128G SD card de Înregistrare și de Stocare în Cloud de înregistrare ( are nevoie de taxe suplimentare ) ,securitatea datelor este mult mai stabil .Dacă doriți să păstrați folosind Servicii Cloud, trebuie doar să plătească pentru ea , dacă nu aveți nevoie pentru a utiliza , se va opri în mod automat atunci când nu plătesc taxa .

  P2P Accesul de la Distanță/Multi-User

  Împărtășesc aceeași Viziune cu familiile voastre , să protejeze și să acorde mai multă atenție la casa ta.Tehnologia P2P permite să fie în măsură pentru a vedea live situația din casa ta, oriunde te afli , doar cu P2P cont pe app prin intermediul Smartphone sau tableta .

  Modul AP (Conexiune Directă)

  Dacă dispozitivul nu este în legătură directă (AP) modul, apăsați butonul de Resetare de trei ori pentru a intra în modul direct.Cele mai multe dispozitivul va voice" a intra în modul conexiune directă".

  Wifi / Conexiune Cu Fir

  Ai putea selecta conexiune convenabilă, după cum doriți .Uneori ar putea avea doar o modalitate de a conecta aparatul , nu-ți face griji , acest aparat foto acceptă fără fir și cablu în același timp.

  Etichete: ușa mingea camera, protecție de securitate aparat de fotografiat, tptek camera ptz, camera ascunsa wifii, se adapteze wifi, 5mp aparat de fotografiat ip, camera camhi, gadinan ip camera 5mp, ios camera de supraveghere, camera ip.

 • Recenzii (1)

  • Pizden1988

   I came quickly. Adjustable easily. Communication over Wi-Fi keeps stably. It's not heated. The picture pulls on the declared 5 Mr.

  Scrie o recenzie

Produse similare