Rezistent la apa de Locuințe pentru Sony A6000 aparat de Fotografiat Subacvatic 40m Impermeabil Caz Scufundări Fotografie Esențiale de Protecție Cutie de 16-50 mm Rezistent la apa de Locuințe pentru Sony A6000 aparat de Fotografiat Subacvatic 40m Impermeabil Caz Scufundări Fotografie Esențiale de Protecție Cutie de 16-50 mm Rezistent la apa de Locuințe pentru Sony A6000 aparat de Fotografiat Subacvatic 40m Impermeabil Caz Scufundări Fotografie Esențiale de Protecție Cutie de 16-50 mm Rezistent la apa de Locuințe pentru Sony A6000 aparat de Fotografiat Subacvatic 40m Impermeabil Caz Scufundări Fotografie Esențiale de Protecție Cutie de 16-50 mm Rezistent la apa de Locuințe pentru Sony A6000 aparat de Fotografiat Subacvatic 40m Impermeabil Caz Scufundări Fotografie Esențiale de Protecție Cutie de 16-50 mm Rezistent la apa de Locuințe pentru Sony A6000 aparat de Fotografiat Subacvatic 40m Impermeabil Caz Scufundări Fotografie Esențiale de Protecție Cutie de 16-50 mm

Rezistent la apa de Locuințe pentru Sony A6000 aparat de Fotografiat Subacvatic 40m Impermeabil Caz Scufundări Fotografie Esențiale de Protecție Cutie de 16-50 mm

875.41lei 700.33lei
In stoc
e1475

Tip: Rezistent La Apa Carcasa
Pachet: Pachet 1
Tip 1: Aparat foto rezistent la apa de locuințe caz
Material: PC
Tip 2: Scufundări echipamente de fotografie
Nume De Brand: seafrogs
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca: Sony
Model Compatibil: Seafrogs Meikon caz impermeabil pentru Sony A6000
Numărul De Model: A6000PC

 • Rezistent la apa de Locuințe pentru Sony A6000 aparat de Fotografiat Subacvatic 40m Impermeabil Caz Scufundări Fotografie Esențiale de Protecție Cutie de 16-50 mm

  Nume produs: aparat de Fotografiat impermeabil Caz pentru Sony A6000 16-50mm

  Brand: seafrogs, meikon

  Material: PC, sticlă Optică, EPDM moloz, O-ring

  Nivelul IP: IPx 8

  Adâncimea de scufundare: Max 40meters (130ft)

  Temperatura de lucru: 0-40 grade

  Shochproof: 1 metru

  Impermeabil element: O-ring de etanșare garnitură

  Ambalare includ:

  1x aparat de fotografiat impermeabil caz

  1x curea de gât

  1x inel de etanșare garnitură

  1x praf pânză

  1x manual de utilizare

  Aparatul nu este inclus.

  Designul inteligent

  Această locuință poate rula aproape toate funcția de aparat de fotografiat pe care le puteți lua fotografie de înaltă definiție sau video în mod liber, în mare, cum o faci pe teren.

  Mai mare de apă-dovada

  Toate produsele sunt testate sub 40 de presiune barometrică înainte de a părăsi fabrica.Nivelul de apă-dovada este IPx 8. Scafandrul poate folosi de locuințe pentru a trage sub apă 130 feet(40meters) liber.

  Infiltrații de avertizare

  Există un senzor de apă la partea de jos din interior.Senzorul este sensibil mare că un pic de apă va provoca alarma vioce și roșu LED flash fără încetare.A vă ajuta să vă protejați aparatul de fotografiat și de fotografiere de realizare în timp.

  Lanyard cu design

  Există 4 agatatoare papuci care pot lega capacul obiectivului, retractor sau ceva de genul aceste, și aparatul de fotografiat nu va fi spălat.

  Galben de fotografiere cheie

  Fotografiere cheie este vopsit în galben, pe care le puteți găsi cu ușurință atunci când doriți să luați un moment minunat.

  Fibra optica găuri design

  Carcasa are două orificii pentru conectarea extins LED flash utilizând un cablu optic.Extinse LED-ul va clipi atunci când blițul aparatului foto în același timp, să ofere suficientă lumină.

  Prin introducerea Cablu de Fibră optică în carcasă de fibră optică conector extern strobe va fi optic conectat la aparatul de fotografiat built-in flash, care permite full-featured strobe fotografie și permițând utilizatorului plin de iluminat creative de exprimare.

  67mm fir interfata de lentile permite fotograf pentru a adăuga filtru de culoare pe ea.

  Etichete: sony a6000 violet caz, brațul subacvatice, canon m200, telecomanda sony a3000, subacvatice caseta sony tx, speciale de calculator cazul, frunze de dublu, bărbați impermeabil, sony a6000 sac de produse, seafrog carcasă subacvatică.

 • Recenzii (1)

  • Xaplamovi

   Box came fast. On the box is the inscription seafrog. It looks good until it's tested. Comes with a red filter, a strap, spare rubber bands. Sony A600 rose perfectly. All functions/buttons work.

  Scrie o recenzie

Produse similare