Uxcell 2 buc M6 Fir de Cauciuc se Montează Izolatori de Vibrații Cilindrice Amortizor cu Știfturi 25x25mm cu Aer Condiționat, Uxcell 2 buc M6 Fir de Cauciuc se Montează Izolatori de Vibrații Cilindrice Amortizor cu Știfturi 25x25mm cu Aer Condiționat, Uxcell 2 buc M6 Fir de Cauciuc se Montează Izolatori de Vibrații Cilindrice Amortizor cu Știfturi 25x25mm cu Aer Condiționat,

Uxcell 2 buc M6 Fir de Cauciuc se Montează Izolatori de Vibrații Cilindrice Amortizor cu Știfturi 25x25mm cu Aer Condiționat,

19.57lei 16.43lei
In stoc
e1466

Numărul De Model: Cauciuc Se Montează
DIY Consumabile: Vopsea Si Decorare
Nume De Brand: UXCELL

 • Caietul de sarcini :

  Nume Produs : Cauciuc Se Montează

  Net Greutate : 46g

  Material : Metal, Cauciuc

  Culoare : Negru, Argint Ton

  Metal Tratament De Suprafață : Placat Cu Zinc

  Cauciuc Dimensiune : 25 x 25mm = 0.98" x 0.98" (D*H)

  De sex masculin Dimensiune Filet : M6 x 18mm / M6 x 0.71" (D x L)

  Dimensiune totală : 43mm x 25mm / 1.69" x 0.98" (H x D)

  Pachetul De Conținut :

  2 buc x Cauciuc se Montează

  Descriere:

  1.Design Universal - 0.98" x 0.98" de cauciuc de montare cu șuruburi M6 x 18mm Capse , set de 2 bucăți.

  2.Durabil, de înaltă durometru, rezistente, anti-vibrații, metal stud este unul bucăți reziliat și legat în termen de cauciuc care realizează o mai bună izolare .

  3.De amortizare a Capacității de cauciuc de izolare a vibrațiilor pernă de cauciuc are mare elasticitate și este lumină și de înaltă, care joacă un bun rol de tamponare și poate proteja aparatul de bine pentru absorbție de șoc și reduce zgomotul.

  4.Ele absorb vibrațiile cauzate de aparate, reduce zgomotul și daune structurale cauzate de aceste vibrații.Se adapta la mai multe tipuri de motoare face masina mai stabila sprijină performanțele dinamice și de stabilitate.

  5.Vibrații din cauciuc izolator este folosit în principal pentru echipamente de Fitness, aer condiționat, biciclete,compresoare de aer, enginers, motoare pe benzina, pompe de apă ,aparat de Sudura si alte echipamente ca un element de amortizare.

  Etichete: prezervativ fir, scx shock mount, mitsubishi mirage pentru combustibil, sex simple, șoc muntele mare, vibrație, vibrator fir, muntele de cauciuc, 12cm vibrator, șoc montare cu șurub.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare