Piatra de jad Agrafele de Flori Ac de păr Farmec Jadeit Bijuterii Amuleta Accesorii de Moda Chineză Naturale, Cadouri pentru Loma Piatra de jad Agrafele de Flori Ac de păr Farmec Jadeit Bijuterii Amuleta Accesorii de Moda Chineză Naturale, Cadouri pentru Loma Piatra de jad Agrafele de Flori Ac de păr Farmec Jadeit Bijuterii Amuleta Accesorii de Moda Chineză Naturale, Cadouri pentru Loma Piatra de jad Agrafele de Flori Ac de păr Farmec Jadeit Bijuterii Amuleta Accesorii de Moda Chineză Naturale, Cadouri pentru Loma Piatra de jad Agrafele de Flori Ac de păr Farmec Jadeit Bijuterii Amuleta Accesorii de Moda Chineză Naturale, Cadouri pentru Loma

Piatra de jad Agrafele de Flori Ac de păr Farmec Jadeit Bijuterii Amuleta Accesorii de Moda Chineză Naturale, Cadouri pentru Loma

41.29lei 37.16lei
In stoc
e13357

Ștampile Metalice: 925,Sterling
Tip: Bastoane De Păr
Stil: Trendy
Principala Piatră De: Jade
Forma\model: PLANTA
Nume De Brand: OIMG
Certificat De Tip: CMA
Metale De Tip: ARGINT

 • Livrare aleatoare, poate exista o ușoară diferență de culoare,Pentru că este format în mod natural,vă rugăm să prevaleze în natură.

  Noi avem propria noastră fabrică de prelucrare, este China cea mai mare piață en-gros, poate oferi cea mai bună calitate.Dacă aveți nevoie de mai mult, vă putem oferi o reducere de bun!

  Prieten drag, orice întrebare vă confruntați după cumpărare, vă rugăm să contactați-mă, vă rog, cred că vă va oferi cea mai bună soluție, dacă aveți o problemă, vă rugăm să contactați-mă, nu ezitati!

  Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., scopul Nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

  Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, dacă aveți orice întrebări în orice circumstanțe.vom încerca noastre cele mai bune pentru a da o mulțumit o soluție în termen de 24 de ore.

  Etichete: jade pin, Argint 925, portmoneul femei de moda, argint benzile de păr, 28 colier, ac de păr de păr bastoane, chineză stick de păr, piatra de jad china, Jade, 925 de păr.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare