Noi Selfie Stick cu Trepied pentru Telefonul Mobil Foto Lua Difuzat Live Chargable Control de la Distanță Bluetooth Suport Trepied Pol Noi Selfie Stick cu Trepied pentru Telefonul Mobil Foto Lua Difuzat Live Chargable Control de la Distanță Bluetooth Suport Trepied Pol Noi Selfie Stick cu Trepied pentru Telefonul Mobil Foto Lua Difuzat Live Chargable Control de la Distanță Bluetooth Suport Trepied Pol Noi Selfie Stick cu Trepied pentru Telefonul Mobil Foto Lua Difuzat Live Chargable Control de la Distanță Bluetooth Suport Trepied Pol Noi Selfie Stick cu Trepied pentru Telefonul Mobil Foto Lua Difuzat Live Chargable Control de la Distanță Bluetooth Suport Trepied Pol Noi Selfie Stick cu Trepied pentru Telefonul Mobil Foto Lua Difuzat Live Chargable Control de la Distanță Bluetooth Suport Trepied Pol

Noi Selfie Stick cu Trepied pentru Telefonul Mobil Foto Lua Difuzat Live Chargable Control de la Distanță Bluetooth Suport Trepied Pol

67.06lei 52.98lei
In stoc
e1319

Nume De Brand: AILEHKUO
Material: Plastic
Caracteristici 7: trepied pentru telefon
Configurat pentru(Adaptare): SMARTPHONE-uri
Pliat Lungime (mm): 190
Caracteristici 3: Selfie
Caracteristici 6: palo selfie
Suport De Control De La Distanță: Da
Picătură De Transport Maritim/ En-Gros: Suport
Comunicare: Bluetooth
Numărul De Model: Selfie Stick
Max Extened Lungime (mm): 1000
Origine: NC(de Origine)
Caracteristici 4: Selfie Stick trepied
Pachet: Da
Greutate (g): 200g
Caracteristici 1: Selfie Stick
Caracteristici 2: trepied
Caracteristici 5: Tripode
Caracteristici 8: monopied

 • Trepied Selfie Stick Portabil Chargable Control de la Distanță Bluetooth Suport Trepied pentru a Lua Foto Difuzat Live Descriere:

  1. Ușor Material: metal selfie stick trepied cu mâner confortabil nu este doar ușor, dar, de asemenea, rezistente la coroziune și puternic.

  2. Trepied Integrat: trepied selfie stick-ul poate fi pliat, care este foarte compact și mai convenabil de a transporta.Acesta poate fi stocat în punga de nici un spațiu ocupă.

  3. Trepied profesional Structura: Echipat cu un rapid de instalat camera de bază, selfie stick trepied este potrivit pentru telefoane mobile, micro-single-uri, sporturi camere, DV înregistratoare, etc., Multi-scop trepied vine cu mai multe gameplay-uri și mai multe distracție.

  4. Bluetooth Remote Control: reincarcabila cu Bluetooth control de la distanță este potrivit pentru IOS 5.1 și pentru Android 4.3 și mai sus.Theultra-distanta de control de la 10 metri distanță vine cu un trepied, astfel încât să puteți lua selfies sau partidele și alte fotografii de grup la va.

  5. Pe scară largă Compatibil Trepied: trepied este perfect potrivit pentru smartphone-uri pentru iPhone X, pentru iPhone 8, pentru iPhone 8 Plus, pentru iPhone 7, pentru iPhone 7 Plus, pentru iPhone 6 Plus, pentru Android, pentru Samsung Galaxy S9, pentru Samsung Galaxy S9 Plus, pentru Samsung Galaxy S8, pentru Samsung Galaxy S8 Plus și mult mai multe smartphone-uri.Specifciations:

  Nume: Bluetooth Selfie Stick

  Culoare: negru

  Material: aliaj de aluminiu și plastic

  Versiune Bluetooth: 4.0

  Bluetooth distanta: 10M

  Sistemul Android: pentru Android 4.3 sau mai sus

  Sistemul IOS: IOS 5.1 sau mai sus

  Suport telefon mobil dimensiune: aproximativ 4.0-6.2 inch

  Baterie: CR1632 (înlocuite)

  Greutatea netă: aproximativ 170g

  Dimensiune produs: 45 x 35 x 190-1000 mm/1.77*1.38*7.48-39.37 în

  Ambalare dimensiuni: 53 x 38 x 199 mm/2.09*1.50*7.83 în Lista de Ambalare:

  1 * Trepied Selfie Stick

  1 * de la Distanță.

  Etichete: bluetooth remote shutter, andoer oficial, sirui selfie stick trepied, flash drive mini, bluetooth trepied, selfy stick, lcd monitor stand, selfie stick verticale, stick de mers pe jos, bluetooth selfie stick portabil de control de la distanță.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare