5.84 5.84 5.84 5.84 5.84 5.84

5.84"Ecran Pentru Xiaomi Mi A2 Lite LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru Xiaomi Redmi 6 Pro Display cu Rama de Înlocuire

144.48lei 128.59lei
In stoc
e131093

Dimensiunea Ecranului: 5.84" inch
Ambalare: Sac sigilat + bubble sac + siguranta de umplere + cutie de spumă
Numărul De Model: Mi A2 Lite /Pro Redmi6
Element Stare: Noi
Compatibil Marca: Xiaomi
Origine: NC(de Origine)
Material: IPS
Garanție: 6 Luni(Non-Umane Daune)
Ecran Tactil De Tip: Ecran Capacitiv
Produs de culoare: Negru,Albastru,Gold (Global); Aur Rose,Roșu (numai pentru China)
Model Compatibil: M1805D1SG,Snapdragon 625
Rezoluție De Afișare: 1080*2280
Nume De Brand: litoral
LCD Kit: Da
prețul cu ridicata: În mod proactiv să ne Contactați (Mai mult de 10 buc)
Tip: LCD și Touch Ecran Digitizor
Certificare: NICI unul
QC: Testul De 3 Ori Befone Transport
Timpul De Livrare: În Termen De 1-3 Zile

 • 5.84"Ecran Pentru Xiaomi Redmi 6 Pro tv LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru Xiaomi Mi A2 Lite Display cu Rama de Înlocuire MiA2 Lite

  Memento:

  1. Înainte de a efectua orice instalare, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a testa produsul și păstrați - "SS" eticheta de certificare pentru a oferi service în garanție.

  2. Va garantam pentru a oferi un video de la deschiderea pachetului in termen de 48 de ore de la primirea de orice daune cauzate de transport accident.

  3. Pentru a nu întârzia timpul de livrare, vă rugăm să completați în primirea de informații adresa în mod corect, și să acorde o atenție la informațiile noastre în termen de 3 zile pentru a facilita comunicarea.

  4. Zone îndepărtate poate duce la costuri suplimentare (costurile de transport / import taxe / impozite / alte taxe), dar nu sunt incluse în prețul produsului.

  5. Comanda produsul, va vom oferi gratuit instrumente de reparare și lipici, ușor să demontați și montați ecranul, dar nu ar trebui să deschideți litigiu atunci când uitați să dați daruri.

  6. Suntem vanzatori cinstit.Te rog nu-mi pasă dacă mai sunt și alți cumpărători care nu sunt dispuși să vină.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele de la clienți și prieteni, și în cele din urmă te face 100% mulțumit.

  7. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu lăsați un comentariu și deschide disputa, vă rugăm să ne contactați imediat, vom oferi servicii în termen de 24 de ore.Dacă produsul este bun, sper că vă puteți lăsați un feedback pozitiv de 5 stele, vă mulțumesc.

  Etichete: mu a2 lite display, a2 lite lcd, lcd redmi 6, sony xperia xa1 g3116 display lcd touch screen, lcd redmi, display lcd xiaomi redmi 6a, casper a2 lcd, ecran xiaomi mi a2, lcd full km a2 lite, panoul de km a2 lite.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare