Universal Fluorescente Scurgere de Ulei de Test cu Detectorul UV Colorant, Agent de Aer Conditionat Auto Instrument de Reparații Auto Pentru A/C Conducte de Reparare Universal Fluorescente Scurgere de Ulei de Test cu Detectorul UV Colorant, Agent de Aer Conditionat Auto Instrument de Reparații Auto Pentru A/C Conducte de Reparare Universal Fluorescente Scurgere de Ulei de Test cu Detectorul UV Colorant, Agent de Aer Conditionat Auto Instrument de Reparații Auto Pentru A/C Conducte de Reparare Universal Fluorescente Scurgere de Ulei de Test cu Detectorul UV Colorant, Agent de Aer Conditionat Auto Instrument de Reparații Auto Pentru A/C Conducte de Reparare Universal Fluorescente Scurgere de Ulei de Test cu Detectorul UV Colorant, Agent de Aer Conditionat Auto Instrument de Reparații Auto Pentru A/C Conducte de Reparare Universal Fluorescente Scurgere de Ulei de Test cu Detectorul UV Colorant, Agent de Aer Conditionat Auto Instrument de Reparații Auto Pentru A/C Conducte de Reparare

Universal Fluorescente Scurgere de Ulei de Test cu Detectorul UV Colorant, Agent de Aer Conditionat Auto Instrument de Reparații Auto Pentru A/C Conducte de Reparare

18.91lei 15.32lei
In stoc
e12972

Caracteristici Speciale: Detectarea scurgerilor de agent
Numarul Parte: Detectarea scurgerilor de agent
Diametru interior: De detectare a scurgerilor
Altă Parte Numărul: Detectarea scurgerilor de agent
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea: CN
Grosime: De detectare a scurgerilor
Tip De Material: Tesatura Furtun Armat Cu Izolație Termoplastică
Diametru Exterior: Leak detection
Schimb Numărul Parte: Detectarea scurgerilor de agent

 • Universal Fluorescente Scurgere de Ulei de Test cu Detectorul UV Colorant, Agent de Aer Conditionat Auto Instrument de Reparații Auto Pentru A/C Conducte de Reparare

  Caracteristici: 1.Eco-friendly universal aer conditionat agent frigorific sistem de marcare compatibilitate este extinsă.

  2. Potrivit pentru detectarea scurgerilor de cele mai multe compresorului de aer condiționat sisteme de refrigerare.

  3. Ușor de utilizat, poluare-free și eco-friendly.

  4. Lampă fluorescentă cu ulei fluorescente lanterna face ușor pentru a verifica dacă există scurgeri.

  5.Auto Detectare a Scurgerilor ,ulei/ servodirectie/ combustibil/ transmisie automată/ răcire/ hidraulica.

  Caietul de sarcini:

  Capacitate: aproximativ 60g

  Culoare: așa cum se arată

  Instrucțiuni:

  1. Utilizați aceeași metodă ca frigorifice ulei, se adauga joasă presiune de umplere port, și porniți aerul condiționat (comutatorul cameră cu două paturi aer cutie de vehicule trebuie să porniți instalația de aer condiționat comutator (față și spate).

  2. Fluorescente scurgeri de agent poate forma o buclă în fiecare parte a conductei de agent frigorific.

  3. Sistemul de a / C se execută timp de 10 minute.

  4. Purtați echipament de protecție fluorescent ochelari și de a folosi o mică lumină ultravioletă lanterna pentru a efectua o inspecție detaliată.Dacă există un efect fluorescent, se indică faptul că există scurgeri de informații, și părți trebuie să fie reparat / înlocuit.

  Lista De Ambalare:

  UV Colorant*1

  • Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

  Plata :

  • Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

  • Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

  Etichete: plastic polimorf, aer condiționat reparații, uv colorant, furtun agent frigorific, test rapid, instalația de aer condiționat instrumente, detector de scurgeri, vopsea uv, detector de agent frigorific, colorant fluorescent.

 • Recenzii (2)

  • Carrieingle

   The goods have not come

  • Ronald199due

   все дошло хорошо. не проверял

  Scrie o recenzie

Produse similare