Portabil Tenis de Masă Revenire Pentru Copil Adult de Ping-Pong Incepatori de Auto-studiu Portabil Tenis de Masă Revenire Pentru Copil Adult de Ping-Pong Incepatori de Auto-studiu Portabil Tenis de Masă Revenire Pentru Copil Adult de Ping-Pong Incepatori de Auto-studiu Portabil Tenis de Masă Revenire Pentru Copil Adult de Ping-Pong Incepatori de Auto-studiu Portabil Tenis de Masă Revenire Pentru Copil Adult de Ping-Pong Incepatori de Auto-studiu Portabil Tenis de Masă Revenire Pentru Copil Adult de Ping-Pong Incepatori de Auto-studiu

Portabil Tenis de Masă Revenire Pentru Copil Adult de Ping-Pong Incepatori de Auto-studiu

51.41lei 41.62lei
In stoc
e12821

Origine: NC(de Origine)
Culoare:
Nume De Brand: OOTDTY
Dimensiunea de bază:

 • 100% de brand nou și de înaltă calitate

  Caracteristicile produsului

  1、Mini-Tenis De Masă: mini-tenis de masă traine elastic moale arborelui va testa abilitățile dumneavoastră, capacitatea de reacție, ochiul și mâna capacitatea de coordonare.Poti juca singur, de asemenea, se poate dubla sau chiar mai multe persoane pentru a juca.Potrivit pentru copii/tineret/varsta mijlocie/limită de vârstă.Deschis la tenis de masă, turism oriunde.

  2、3 mingi de Ping Pong: ping pong cu zbaturi construită din cauciuc moale și podea din lemn masiv, această linie oferă pe minge simt extraordinar și controlabilitatea, rezistent si durabil; 3 mingi de ping pong pentru a satisface nevoile de zi cu zi jucător în minte, nu mai trebuie pentru a ridica mingea peste tot.

  3、Premium Material: baza este din material ABS, care este puternic.De asemenea, 4 ventuza de design, poate preveni rollover.Pentru amatorii pot îmbunătăți foarte mult rata de capturare mingea pentru a spori divertisment și de distracție.

  4、Racheta Dimensiune: 25*15 cm, mingea direct: 4cm, flexibil osie lungime: 90cm(35.43 inch).Bază dimensiune: 20 cm*2.5 cm(7.8*0.9 Inch).

  5. Easy pentru a instala: Acest elastic moale arborelui portabil de ping-pong traine fără masă potrivită pentru începători.Ușor de instalat și de a folosi.Distreaza-te cu echipele dumneavoastră, familia și prietenii.

  Descriere:

  Racheta de material: moale din cauciuc, de Plastic

  Flexibil osie lungime: aproximativ 90cm/35.43 în

  Racheta dimensiune: 25*15 cm/9.84*5.91 în

  Mingea Direct: despre 4cm/1.57 în

  Dimensiunea bazei: cca 8,5 cm

  Culoare:Culoare Aleatorii

  Numărul de persoane: single / dublă

  Aplicabile de vârstă: copii / tineri / varsta mijlocie / vârstă

  Lista De Ambalare:

  2*Masa de tenis cu zbaturi

  1*Bază

  3*mingi de tenis de Masă

  1*Ax flexibil (Lungime de aproximativ 0,9 m/2.95 ft)

  Etichete: robo tenis de masă, fileu tenis de robot, li ning tenis, fileu de tenis de masă, ping pong, tenis de masă stick, beyblade izbucni shu kurenai, ping-pong mașină de tangaj, mingea de ping-pong, ping-pong robot.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare