1R - 9999999R Șapte Deceniu Programabile Rezistor de Bord, Pas 1R, 1%, 1/2 Watt, DIN rail mount resister bord slide rezistor 1R - 9999999R Șapte Deceniu Programabile Rezistor de Bord, Pas 1R, 1%, 1/2 Watt, DIN rail mount resister bord slide rezistor 1R - 9999999R Șapte Deceniu Programabile Rezistor de Bord, Pas 1R, 1%, 1/2 Watt, DIN rail mount resister bord slide rezistor 1R - 9999999R Șapte Deceniu Programabile Rezistor de Bord, Pas 1R, 1%, 1/2 Watt, DIN rail mount resister bord slide rezistor 1R - 9999999R Șapte Deceniu Programabile Rezistor de Bord, Pas 1R, 1%, 1/2 Watt, DIN rail mount resister bord slide rezistor 1R - 9999999R Șapte Deceniu Programabile Rezistor de Bord, Pas 1R, 1%, 1/2 Watt, DIN rail mount resister bord slide rezistor

1R - 9999999R Șapte Deceniu Programabile Rezistor de Bord, Pas 1R, 1%, 1/2 Watt, DIN rail mount resister bord slide rezistor

33.03lei
In stoc
e124497

culoare: verde
Numărul De Model: HL-Opozant-01
Muntele: DIN Rail mount
starea: Noi
Tip: Cip Rezistor Fix
Tip Ambalaj: Montare Pe Suprafață

 • Aceasta este "rezistenta cutie de substituție" buna alternativa low-cost soluție, poate de flexibil și rapid de setare domeniu de rezistență la 1R să 9999999R, pas precizie 1R.pentru experimente educationale, inginerie electronică design sau test tunderea sunt excelente aplicații.

  Caracteristici:

  Din Rail mount

  Design bazat pe "rezistențe serie" teorema.

  1/2 watt toleranță de +/-1% rezistențe SMD.

  Bloc terminal de ușor pentru a conecta firele .

  De înaltă calitate FR4 fibra de sticla PCB.

  Cu piese de schimb 10 piese jumper capace (pe bord 7 piese, in total 10 piese).

  Programabile de Rezistență: de la 0 la 9,999,999 ohm, 1 ohm la fiecare pas.

  Rezistența Toleranță: +/-1%

  Putere Nominală: 1/2 Watt.

  Max.Tensiune de lucru: 200V.

  PCB Dimensiune: 110mm x 42mm

  1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

  2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

  3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

  4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

  2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

  3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ecoloc.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

  4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

  1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Ecoloc.ro!

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

  Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  Etichete: 8 pin mini-din conector, modul amplificator de bord, din cadru, să deceniu rezistență cutie, diy consiliu de alunecare, șină din, rezistor variabil bord, 2 av cutie, rezistor variabil deceniu cutie, DIN Rail mount.

 • Recenzii (2)

  • 105b Fnk

   seems very well built - doesn't come with a jumper though ... now I have to go out and look for one

  • Jervin Angel

   Very good product and fast delivery !!!

  Scrie o recenzie

Produse similare