FULL-Wifi Inteligent Dimmer Modul de 220V-240V 150W Controller Temporizator Lumina de Control Vocal Lucrează Pentru Tuya Amazon Alexa Google Ho FULL-Wifi Inteligent Dimmer Modul de 220V-240V 150W Controller Temporizator Lumina de Control Vocal Lucrează Pentru Tuya Amazon Alexa Google Ho FULL-Wifi Inteligent Dimmer Modul de 220V-240V 150W Controller Temporizator Lumina de Control Vocal Lucrează Pentru Tuya Amazon Alexa Google Ho FULL-Wifi Inteligent Dimmer Modul de 220V-240V 150W Controller Temporizator Lumina de Control Vocal Lucrează Pentru Tuya Amazon Alexa Google Ho FULL-Wifi Inteligent Dimmer Modul de 220V-240V 150W Controller Temporizator Lumina de Control Vocal Lucrează Pentru Tuya Amazon Alexa Google Ho FULL-Wifi Inteligent Dimmer Modul de 220V-240V 150W Controller Temporizator Lumina de Control Vocal Lucrează Pentru Tuya Amazon Alexa Google Ho

FULL-Wifi Inteligent Dimmer Modul de 220V-240V 150W Controller Temporizator Lumina de Control Vocal Lucrează Pentru Tuya Amazon Alexa Google Ho

72.30lei 59.30lei
In stoc
e12362

Origine: NC(de Origine)
Utilizare: router
Tensiunea de ieșire: 19V
Certificare: NICI unul
Numărul De Model: EU
Tip De Ieșire: AC
Conexiune: Plug-In

 • Control vocal:pentru Amazon Alexa Ecou și Google Acasa IFTTT

  Wi-Fi dimmer modul proiectat pentru a transforma tradiționale switch(comutator apăsați) în comutatorul Wi-Fi, care permite dispozitivului conectat pentru a fi controlat prin intermediul unui telefon inteligent, precum și un comutator tradiționale.

  Mini design : Inteligent dimmer este potrivit pentru (SCR lămpi) cu putere mai mică de 150W, ( lumina Plafon, corp de iluminat, coridor de lumină, lampă de masă, grădină de lumină.etc... ) funcții Principale: Smartphone-ul de control de la Distanță , comutator de Timp , control Vocal , Puteți regla luminozitatea în funcție de nevoile dumneavoastră!

  Canale De Control:3 Canale

  Caracteristici:Intermitent

  Viteza Max:Pot fi controlate oricând, oriunde

  Numărul de Model:WIFI-D01

  Scară:1:1

  Face viața mai ușoară

  Wifi Inteligent de Lumină Triac întrerupător ajută la comutatorul de lumini în timp setare, telefon inteligent app de control și comandă Vocală , să facă viața mai ușoară și mai înțelept.Nu este nevoie pentru a obține până în iarna rece, pentru a aprinde lumina.

  Control vocal întrerupător Dimmer

  Lumina dimmer switch-ul fără trepte de reglaj funcție, puteți regla luminozitatea în funcție de nevoile dumneavoastră, puteți face lampa mai luminos în întuneric, convenabil și ușor de operat.

  Sfaturi cald:

  Scana codul QR de pe cardul de cod QR pentru a descărca "Smart Life" APP și a citit manualul de utilizare înainte de utilizare.

  Acest Wi-Fi Apăsați comutatorul trebuie să fie conectat la Live wire și fir Neutru .

  Dacă utilizați obișnuit de lumină LED-uri, luminozitatea nu va ajusta prin wifi și butonul, sugerez să utilizați cronometrul lămpii.

  Producția totală de corpuri de iluminat sau mai multe corpuri de iluminat utilizate nu trebuie să depășească 110W.

  Tensiune de intrare : 220V~240V / 50Hz

  Cabluri : Live sârmă și sârmă Neutre

  Max.Încărcare Putere : 150W

  WiFi Standard : 2.4 GHz 802.11 b/g/n

  Numele App : Tuya Smart/Smart Viata

  Munca de Viata : 100.000 de ori pentru funcționarea

  Dimensiune : ( 0.09 * 1.85 * 2.03 ) inch

  Greutate neta:80g/2.82 oz

  culoare:alb

  Material:plastic

  Conținutul Pachetului:

  1 * WiFi Inteligent comutator

  Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

  Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  Etichete: ușa nfc, ac dimmer pwm, router zigbee, ochiurilor de plasă wifi, electron de blocare, 19 volt power supply, 19v dc de alimentare, card dulap, mt7621, ac dimmer modul.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare