Masina Autocolante Decor Motocicleta Decalcomanii de Mistret Feroce Accesorii Decorative Creative de protecție Solară rezistent la apa PVC,18cm*17cm Masina Autocolante Decor Motocicleta Decalcomanii de Mistret Feroce Accesorii Decorative Creative de protecție Solară rezistent la apa PVC,18cm*17cm

Masina Autocolante Decor Motocicleta Decalcomanii de Mistret Feroce Accesorii Decorative Creative de protecție Solară rezistent la apa PVC,18cm*17cm

20.61lei 6.61lei
In stoc
e122741

Model: Oem
Pentru: Masina,Bicicleta,Laptop,Skateboard,Depozitare,Perete etc.
Lățime Produs: 17cm
Ambalare: Nu Este Ambalat
Origine: NC(de Origine)
Design: Desene animate
Tip De Autocolant: Autocolante Creative
Autocolant De Plasament: Întregul Corp
Tip De Material: PVC
Înălțime Element: 0.01cm
Tip: Adeziv Sticker
Categorie: Autocolante
Element De Lungime: 18cm

 • Masina Autocolante Decor Motocicleta Decalcomanii de Mistret Feroce Accesorii Decorative Creative de protecție Solară rezistent la apa PVC,18cm*17cm

  De Brand nou, puternic versatilitate și de bună calitate.Usor de instalat, doar lipiți-l, potrivit pentru toate vehiculele.

  Material: de înaltă calitate din PVC de protecție a mediului material, rezistent la apă și protecție solară, fără decolorare

  dimensiune:18cm*17cm

  Pachetul include:

  1 X Masina Autocolante Decor Motocicleta Decalcomanii de Mistret Feroce Accesorii Decorative Creative de protecție Solară rezistent la apa PVC,18cm*17cm

  Culoare: așa cum se arată

  ① Metoda de Pastă de mici autocolante auto cu (pasta uscată metoda)

  Instrumente: cârpe, raclete sau carduri de credit

  1. A curăța organismul și păstrați-l uscat.

  2. Determina locația de paste.În condiții normale, încet paste, în timp ce răzuire cu instrumente, în timp ce descoperirea de hârtie de jos.

  3. Dacă cifra nu este mare, puteți, de asemenea, rupe transferul transparent de film și autocolante înainte de lipire.Dar de îngrijire trebuie să fie luate pentru a nu provoca accidentale de adeziune.

  4. După lipire, racla și apăsați din nou și din nou de mai multe ori.Transparente de transfer de membrană a fost eliminat.

  5. În ușă și mașină cusătură cu un cuțit de arta, la interiorul pungii.

  6. Nu lasa autocolante și corpul au nici o separare sau proeminență.

  ② Lipire metoda de scară largă de autocolante auto cu (umed lipire metoda):

  Instrumente: cârpe, aspersoare, raclete sau carduri de credit

  1. A curăța organismul și de apă se presara uniform pe părți ale corpului pentru a fi lipite pentru a reduce vâscozitatea autocolant și de a facilita ajustarea poziției.

  2. Determina locația de paste.Încet-încet o parte pastă, în timp ce racla usor cu un instrument, în timp ce descoperirea de hârtie.

  3. În caz de mânerul ușii sau anti frecare benzi, materialul trebuie să fie tăiate și înfășurat în funcție de situație.

  4. Reglați în mod corespunzător.După confirmarea poziției generale a figurii, ștergeți de apă și bule în mod repetat.Transparente de transfer de membrană a fost eliminat.

  5. În ușă și mașină cusătură cu un cuțit de arta, la interiorul pungii.

  6. Nu lasa autocolante și corpul au nici o separare sau proeminență.

  7. Încercați să umezeala din autocolante se usuce bine, și dacă este posibil, moderată de încălzire și de uscare poate fi efectuată.În funcție de vreme, se spală la mașină într-o zi sau două

  Metoda de curatare:

  Racla ușor marginea autocolant cu unghia și-l rupe complet.Ea nu va lăsa nici o marca sau deteriora vopseaua.În timpul iernii, dacă este frig și în imposibilitatea de a îndepărta marginile și colțurile, banda adezivă poate fi încălzit în mod corespunzător cu un uscător de păr electrice, și adeziv poate fi îndepărtat cu ușurință după ce se înmoaie.

  Autocolant cultură:

  Autocolante auto, cunoscut sub numele de "La Hua", sunt cunoscute de a avea originea în Statele Unite ale americii.La început, a apărut în formă de un public, și, treptat, transformat într-un fel de accesorii auto cu îmbunătățirea umaniste.

  Diferite "trage flori" pot face să te simți diferit.Cum sa faci "La Hua", mai personalizat, complet aparține stilului dvs. personal!În curse, vom găsi că fiecare mașină este plin de culoare și ochi-prinderea.

  Acesta este efectul de corp autocolante.

  Cum pentru a face masina ta diferite?Autocolante sunt cel mai rapid și cel mai economic mod.Autocolante auto sunt ca hainele oamenilor și pot fi modificate în orice moment

  Etichete: tin pvc transparent, de sex masculin mistreț, mare autocolant boar, gratuit vw autocolante, camera sălbatice, pragului de ușă autocolant, angel autocolant auto, decal gsxr, masina de decor interior, mare de motociclete accesorii.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare