5.5 mm HD endoscop WIFI, mini camera, USB, endoscop, aparat de fotografiat, camera de inspecție pentru Android/Iphone și PC-ul 5.5 mm HD endoscop WIFI, mini camera, USB, endoscop, aparat de fotografiat, camera de inspecție pentru Android/Iphone și PC-ul 5.5 mm HD endoscop WIFI, mini camera, USB, endoscop, aparat de fotografiat, camera de inspecție pentru Android/Iphone și PC-ul 5.5 mm HD endoscop WIFI, mini camera, USB, endoscop, aparat de fotografiat, camera de inspecție pentru Android/Iphone și PC-ul 5.5 mm HD endoscop WIFI, mini camera, USB, endoscop, aparat de fotografiat, camera de inspecție pentru Android/Iphone și PC-ul 5.5 mm HD endoscop WIFI, mini camera, USB, endoscop, aparat de fotografiat, camera de inspecție pentru Android/Iphone și PC-ul

5.5 mm HD endoscop WIFI, mini camera, USB, endoscop, aparat de fotografiat, camera de inspecție pentru Android/Iphone și PC-ul

132.76lei 106.21lei
In stoc
e122680

Numărul De Model: -
Tip Cablu: Sârmă Tare
Lentila (mm): 5.5 mm
Nume De Brand: Arvin

 • Caracteristici:

  Compatibil cu dispozitive Android și iOS, puteți conecta cu ușurință la telefoane inteligente, prin intermediul WIFI.Tot ce trebuie să faceți este să descărcați și să instalați o aplicație compatibilă de pe dispozitiv.

  IP 67 rezistent la apa performanță face mai practice.Ideal pentru camere foto subacvatice, autovehicule detectoare, detectoare de canalizare, de căutare și salvare, industrie, construcții, etc. Acesta este un instrument foarte util în munca de zi cu zi, potrivit pentru greu-la-ajunge la inspecții.

  Endoscopul este dotat cu detasabila atașamente, ceea ce face mai ușor pentru a elimina obiecte mici de spațiu și de zi cu zi facilitează lucrările de întreținere.

  Sistemul integrat de 400mAh baterie reîncărcabilă litiu pot fi cu ușurință percepute prin intermediul unui cablu micro USB.

  ochelari:

  720P cablu flexibil diametru lentila: 5.5 MM

  1200P greu de cablu de lentile de diametru: 6.5 MM

  Pixel: 2 milioane de pixeli

  Unghi de vizualizare: 70 grade

  Distanța focală: 3 cm-10 cm-nelimitat

  Lumini cu LED-uri: 6 buc.

  Nivelul apei: IP67

  Tensiune de lucru: DC5V / 1A

  WiFi intervalul de transmisie a semnalului: 7M

  Alimentare: baterie 400mAh

  Sistem de operare compatibil: compatibil cu Android și IOS/Windows serie de dispozitive PC

  Lungime cablu: 1M / 2M / 5M opțional

  lista de ambalare:

  1 * WiFi endoscop (1M / 2M / 5M cablu opțional)

  1 *geanta Accesorii (cârlig, magnet, capac rezistent la apa)

  1 *cablu de Încărcare

  1 *Manual De Utilizare

  Etichete: joc mini pc, cumpara telefon, camera web, 3 endoscop usb, conectivitate usb android, camera video endoscop, 3.5 mm conectori bullet rc, apple iphone endoscop, de inspecție în original, camera, camera video.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare