DIY Mici Particule de Creație Bloc MOC-33249 SLR Model de Asamblare Educative pentru Copii de Cărămizi Jucării Ziua de nastere Cadou de Crăciun DIY Mici Particule de Creație Bloc MOC-33249 SLR Model de Asamblare Educative pentru Copii de Cărămizi Jucării Ziua de nastere Cadou de Crăciun DIY Mici Particule de Creație Bloc MOC-33249 SLR Model de Asamblare Educative pentru Copii de Cărămizi Jucării Ziua de nastere Cadou de Crăciun DIY Mici Particule de Creație Bloc MOC-33249 SLR Model de Asamblare Educative pentru Copii de Cărămizi Jucării Ziua de nastere Cadou de Crăciun DIY Mici Particule de Creație Bloc MOC-33249 SLR Model de Asamblare Educative pentru Copii de Cărămizi Jucării Ziua de nastere Cadou de Crăciun DIY Mici Particule de Creație Bloc MOC-33249 SLR Model de Asamblare Educative pentru Copii de Cărămizi Jucării Ziua de nastere Cadou de Crăciun

DIY Mici Particule de Creație Bloc MOC-33249 SLR Model de Asamblare Educative pentru Copii de Cărămizi Jucării Ziua de nastere Cadou de Crăciun

190.69lei 152.54lei
In stoc
e11760

Tip: BLOCURI
Numărul De Model: MOC-33249 SLR Cărămizi
Gen: Unisex
Avertizare: Nu autocolante, să Ofere manuale PDF
Caracteristici 4: Compatibil cu toate marile branduri blocuri
Certificare: 3C
Plastic Forma Bloc: Auto-Blocare Cărămizi
Origine: NC(de Origine)
Coduri de bare: No
Plastic Tip: ABS
Dimensiune Bloc: Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Intervalul De Vârstă: > 3 ani
Caracteristici 2: Cadouri de craciun, cadouri de Anul Nou. Cadou de ziua de nastere
Caracteristici 1: DIY Jucarii,Jucarii Educative,Asamblat jucarii
Material: Plastic
Caracteristici 3: Jucarii pentru copii,copii,jucarii pentru baieti,fete,adult

 • Bine ati venit la magazinul nostru, Noi prețuim fiecare tranzacție, chiar dacă doar o mică comandă, vă va fi întotdeauna clienților noștri.dacă această pagină nu găsiți ceea ce aveți nevoie, vă rugăm să luați un moment pentru a vizita magazinul nostru, Nu pot fi produse vă place, vă mulțumesc!

  Nume produs: MOC-33249 SLR

  Categorie: MOC Lume

  Piese: 667

  Acest Kit Conține: (C4979)

  667 BUC cărămizi de bună calitate

  Dimensiuni: L : 16 cm W : 9 cm H : 10 cm

  Produs Material : Eco-friendly plastic ABS

  ( non-toxic si inodor )

  Oferim PDF ghid de Instrucțiuni( Nici manualele de hârtie )

  --------------------------------------------------------------

  Atenție!

  1. Acest produs este un MOC produs și nu vine cu o hârtie de instruire.După trimiterea comenzii, vă rugăm să furnizați o adresă de e-mail si va vom trimite brosura in format electronic la adresa de e-mail.

  2. Manualul și tencuieli sunt numai pentru referință și se supun real părți ale pachetului.

  3. Toate piesele sunt de calitate verificate înainte de expediere, așa că, dacă pachetul este primit piese lipsă sau deteriorate părți, nu vă faceți griji.Vă rugăm să ne contactați și le vom trimite la tine imediat gratuit.

  4. Noi, de obicei, nava în termen de 3 zile de la primirea comenzii, nu mai mult de 7 zile.Dacă există o situație neașteptată, vă vom notifica în prealabil.

  Etichete: 32 rășină, set lego, lego moc, bloc construi, lego citi, camera de bloc, caramida moc, construi moc, lego creator, lego technic.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare