De iarnă pentru Bărbați Mănuși de piele de Căprioară Ține de Cald Touch Screen Vânt de Conducere Guantes Gros de Casmir Anti-Alunecare în aer liber Mănuși de Piele de sex Masculin De iarnă pentru Bărbați Mănuși de piele de Căprioară Ține de Cald Touch Screen Vânt de Conducere Guantes Gros de Casmir Anti-Alunecare în aer liber Mănuși de Piele de sex Masculin De iarnă pentru Bărbați Mănuși de piele de Căprioară Ține de Cald Touch Screen Vânt de Conducere Guantes Gros de Casmir Anti-Alunecare în aer liber Mănuși de Piele de sex Masculin De iarnă pentru Bărbați Mănuși de piele de Căprioară Ține de Cald Touch Screen Vânt de Conducere Guantes Gros de Casmir Anti-Alunecare în aer liber Mănuși de Piele de sex Masculin De iarnă pentru Bărbați Mănuși de piele de Căprioară Ține de Cald Touch Screen Vânt de Conducere Guantes Gros de Casmir Anti-Alunecare în aer liber Mănuși de Piele de sex Masculin De iarnă pentru Bărbați Mănuși de piele de Căprioară Ține de Cald Touch Screen Vânt de Conducere Guantes Gros de Casmir Anti-Alunecare în aer liber Mănuși de Piele de sex Masculin

De iarnă pentru Bărbați Mănuși de piele de Căprioară Ține de Cald Touch Screen Vânt de Conducere Guantes Gros de Casmir Anti-Alunecare în aer liber Mănuși de Piele de sex Masculin

56.53lei 36.75lei
In stoc
e10818

dimensiunea stil: Dimensiunea Europeană
Mănuși Lungime: Încheietura mâinii
Nume De Brand: cynewz
Sezon: toamna/ iarna
Numele Departamentului: Adult
Numărul De Model: CN016
Gen: BĂRBAȚI
Model Tip: Solid
Stil: Moda
Material: Piele de căprioară
culoare: negru/maro/gri
Caracteristici: Ecran Tactil

 • Etichete: mănuși pentru femei, bărbați mănuși de degete bărbați, cizme ugg, aur copii mănuși, gant om, iarna femei, sticla touch, moto mănuși de blană, nit mănuși fingerless, dain.

 • Recenzii (3)

  • Vbn106slava

   For this price-good gloves. You want some money back? 5%, not weak? And there are holidays-15% !!! I already got $422.32 out. Real refund! Instead * put a point, click on the link, register! >>> // clck * ru/ru5qt <<< кэшбэк рулит!

  • Qazwsxedc1995naday

   Gloves are soft, good. The sensor works. The only negative is a lot of thread drains

  • Denuholik

   The product fully corresponds to the description. Quality is good-sewn soundly. To Smolensk, the order went 10 days! Gloves perfectly fit my hand! Everybody's fine! I recommend the seller-everything was tracked, reported receipt. I will order from him more!

  Scrie o recenzie

Produse similare